Receptet ger ca 12 pannkakor
Ingredienser
- Smet
- 100 g Mjöl
- 2 Stora ägg
- 300 ml Mjölk
- Solrosolja till stekning
- Topping
- 400 g Grekisk yoghurt
- En handfull granatäpplekärnor
- 200 g Granola
Gör så här
-
Häll alla ingredienserna till smeten i en skål och vispa tills smeten är klumpfri.
-
Låt smeten vila i 10-15 minuter innan du börjar steka.
-
Förvärm en crêpespanna på en medium värme och tillsätt lite solrosolja.
-
Stek pannkakorna på båda sidorna tills de har en gyllenbrun färg.
-
Toppa dina pannkakor med grekisk yoghurt, granola och granatäpplekärnor.
Lyckas med mat tipsar!
- Du kan byta ut granatäpplekärnorna mot jordgubbar, blåbär eller andra toppings som du föredrar!
- Gör pannkakorna laktosfria genom att använda laktisfria alternatib till mjölk och grekisk yoghurt.
Köp och felrapport
Snabb leverans. Mycket bra årerkoppling vid fel på vara. Mycket nöjd ????