Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Paw Patrol tårta till kalaset!

Baka gulliga Paw Patrol tårtor till kalaset! Här hittar du all inspiration du behöver för att baka din egna Paw Patrol tårta, vi lovar att den blir en riktig succé bland de små! Fyll med barnens favoritsmaker och färger.

3.25 av 5 (4 recensioner)

Paw Patrol är en riktig favoritserie bland de små. Vad passar då bättre än att överraska på födelsedagen med en helt egen Paw Patrol tårta? Låt de modiga valparna Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall och Zuma pryda roliga färgglada tårtor. Modellera valparna i sockerpasta och marsipan eller låt ett Paw Patrol oblat göra jobbet åt dig. Du kan sedan dekorera runt oblatet med till exempel spritsad smörkräm och strössel.

Paw Patrol Chase tårta

Bilden är inskickad av Lena Bengtsson

"Tårtbotten är sockerkaka. Har penslat med havredryck för att få saftigare botten. Har chokladmousse och fizzy pop fluff i tårtan som är gjort på soyagrädde. Spacklade med mjölkfri marängsmörkräm och klädd med marsipan. Dekorationer är gjorda i modelleringspasta förhand och färgade med pastafärg."

Paw Patrol tårta

Bilden är inskickad av Maria Boström

"Täckt med: egengjord sockerpasta
Toppad med: dekorationer i sockerpasta
Botten av: choklad
Fylld med: hallonmousse och chokladfluff"

Paw Patrol Marshall födelsedagstårta

Bilden är inskickad av Thelma

"Theo 3 år älskar pawpatrol, därför gjorde jag hans favoritfigur (Marshall) på toppen av denna tårta. Tårtan är täckt med marängsmörkräm och sockerpasta. Vaniljbottnar fyllda med glasskräm gjord på marsanpulver och hallonmousse samt skivad banan."

Paw Patroltårta med Marshall, Chase, Rocky & Zuma

Bilden är inskickad av Therese Morberg

"Bottnar av vanilj, fylld med vit chokladmousse och halloncurd svept med en marängsmörkräm med vit choklad. Derkorationer i sockerpasta."

Paw Patrol födelsedagstårta

Bilden är inskickad av Helen Karlsson

"Tårtan är täckt med smörkräm och sockerpasta. På toppen finns det två Paw Patrol figurer gjorda i modelleringspasta. Botten är en sockerkaksbotten och tårtan är fylld med passionsfruktsmousse och vit chokladmousse."

Paw Patrol station med Skye, Chase och vänner

Bilden är inskickad av Katarina Porsbratt

"Vaniljbotten fylld med geisha, grädde och hallonfluff. Allt ätbart i sockerpasta tårtan är täckt med marsipan."

Paw Patrol Cake Chase & Marshall

Bilden är inskickad av Emma Wamming

"Födelsedagsbarnet fyllde hela 4 år och var ett stort fan av Paw Patrol! Till denna tårta valde vi att dekorera den i samma färger som hela teamet i gänget Paw Patrol, med färgglada tassavtryck och en vimpel med matchande färger.
Täckt med: Sugarpaste
Toppad med: Sugarpaste dekorationer, vimpel samt tårtfigurer
Botten av: Vaniljbotten
Fylld med: Hallonmousse på hemmaplockade hallon och glasskräm med äkta vanilj"

Paw Patrol oblat

Bilden är inskickad av Jacqueline Sandberg

"Vaniljbottnar fyllda med jordgubbsmousse och glasskräm. Spacklad med smörkräm, täckt med marshmallowfondant och dekorerad med sockerpasta i olika färger. Köpt tårtbild som klistrades fast med lite smörkräm mot fondanten samt spritsad runtom med smörkräm färgad med gul pastafärg."

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8717 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se