Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Pirat- och Sjörövartårtor

Skepp ohoj landkrabbor! Pirater och sjörövare är figurer som barn oftast tycker är jättespännande. Vad passar då bättre än ett helt kalas med sjörövartema? Fixa en rolig tårta på temat och planera lekar som skattjakt och fiskedamm, vi lovar att det blir succé för både stora och små barn!

5 av 5 (1 recension)

Spana in dessa tårtor och samla inspiration till din egen pirattårta. Alla kalastillbehör och produkter du behöver för att fixa ett riktigt roligt piratkalas hittar du här.

Kapten Krok tårta

Bilden är inskickad av Sophia Lindberg.

Denna tårta gjordes till Sophias treåriga dotter som är helt galen i Kapten Krok! Det roligaste hon vet är när Krok flyr från krokodilen och därför blev denna tårta med Kapten Krok som klamrar sig fast i en trea det självklara valet av födelsedagstårta! Trean är mönstrad som en skattkarta och självklart blev det även skattjakt på själva kalaset. Tårtan består av vaniljbottnar som är fyllda med tropisk färskost och melonfluff, mycket passande och spännande smaker! Den är sedan toppad med sockerpasta med smak av mandel och citron och spacklad med trädde. Vågorna är gjorda av Ahlgrens-bilarfluff och den lilla ön är täckt med krossade digistivekex. Figurerna är handgjorda av sockerpasta.

Pirattårta

Bilden inskickad av Martina Kihlström

Denna paradisö med pirattema består av oerhört många roliga detaljer. Först har vi det djupblå havet som består av marsipan och under det finner vi en chokladbotten som är fylld med chokladmouuse och glasscreme. Runt om själva tårtan hittar vi massor av roliga detaljer som dykare som dyker bland snäckor, sjögräs, fiskar, döskallar och koraller. Uppepå toppen fortsätter detaljextravagansan och du hittar en liten paradis-ö med en pal med ananas, en liten pojke som har grävt upp skatten, en flotte och i havet simmar hajar och en till dykare. Puh! Många roliga detaljer som är handgjorda av Martina själv.

Tårta Piratskepp

Bilden är inskickad av Brenda Hilding.

Rolig födelsedagstårta som pryds av ett häftigt piratskepp. Brenda har själv färgat sockerpastan som täcker denna tårta som består av chokladbottnar fyllda med hemgjord jordgubbsmousse och smörkräm med chokladsmak.

Sjörövartårta

Bilden inskickad av Erika Karlsson

Allt är ätbart på denna tårta bestående av varmvispade sockerkaksbottnar med vaniljkräm och hallonmousse. Sjörövarskeppet och skattkistan har Erika byggt med en bas av Rice Crispie treats och övriga detaljer är gjorda i sockerpasta. De böljande blå vågorna är gjorda av en marängsmörkräm med smak av Philadelphia som sedans har sprayats med Luster Spray för att få sin fina lyster och glans.

Födelsedagstårta Pirattema

Bilden är inskickad av Linnea Andersas.
"Typ av tårta: Födelsedagstårta med pirattema till en 4-årig kille
Täckt med: Marsipan
Toppad med: Dekorationer i sockerpasta
Bottnar av: Ljusa bottnar
Fylld med: Hallon & blåbärsmousse och vaniljkräm"

Jake the Neverland pirate

Bilden inskickad av Irma Hajiric

Denna roliga tårta blev säkerligen en hit på kalaset! Ett piratskepp gjort av härliga chokladbottnar som är fyllda med jordgubb- och vaniljmousse. Tårtan är sedan spacklad med smörkräm och klädd med sockerpasta. Sockerpastan har målats för att få den att se ut som riktigt trä. Skeppet seglar på ett ljusblått hav av smörkräm av landet i sikte består av kaksmulor. Tårtan pryds av Jake the Pirate och andra av barnens favoritfigurer.

Piratens skatt-tårta

Bilden inskickad av Åsa Andersson

Åsa gjorde denna häftiga tårta i form av en skattkista till hennes sons piratkalas. Kalaset hade ett Jack Sparrow och Pirates of the Caribbean tema. Skattkistan innehåller alla piratens dyrgripar som juveler och diamanter gjorda av isomalt, pärlor och ett hjärta av guld.

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8707 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se