Kontakta oss
Prisjakt
4.73 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Pokémontårta

Här hittar du inspiration till din Pokémon tårta! Figurerna blev allmänt kända i mitten på 1990-talet. Numera känner de flesta till Pokémon Go där du kan fånga dina egna Pokémons!

5 av 5 (2 recensioner)

Baka en Pokémon tårta till födelsedagsbarnet. Gör figurer i sockerpasta eller marsipan och dekorera tårtan fantasullt och snyggt! Modellera figurerna Pikachu, Bulbasaur, Charmander, Kabutops, pokeballs eller någon annan favorit Pokémon. Imponera på gästerna med en tårta full av Pokémons!

Födelsedagstårta

Tårtan är inskickad av Gunilla Wester


"En våningstårta med sockerkaksbottnar. Fylld med hallonsylt och vaniljkrämsgrädde . Tårtan är täckt med smörkräm med mandelsmak och hemlagad blå sockerpasta. Pokemonfigurerna och de övriga detaljerna av gumpaste. Allt är ätbart."

Pika pika Pikachu

Tårtan är inskickad av Malin Sundberg


"Tårta till min sons femårskalas! Pokémon och särskilt pikachu stod på önskelistan! Vaniljbottnar fyllda med chokladmousse, hallonmousse och färska hallon! Täckt med marsipan och dekorationer gjorda i sockerpasta! Bollen är gjord i chokladbollssmet och är täckt med sockerpasta!."

Pokémon

Tårtan är inskickad av Emma Elvebäck


"Pokémontema när en 13 åring skulle firas. Han förklarade själv hur han ville ha det och detta är resultatet. Pim-Pim fyllning och glasskräm. Marsipan som täcker tårtan samt lilla figuren. Kloten är täckt av sockerpasta och formade av rice krispies. Födelsedagsbarnet blev supernöjd."

Pokémon

Tårtan är inskickad av Karin Frykevall Svensson


"Själva tårtan är gjord av dummies täckta med sockerpasta. Alla figurer och dekorationer gjorda i sockerpasta till en tjej som ville göra sin egen tårta men önskade några av sina favoritpokémon att sätta på den. Dummiestårtan gjord som display och inspiration till henne.."

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8641 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se