-
Sätt ugnen på 175 grader.
-
Smöra och sockra en springform med avtagbar kant.
-
Krossa polkagrisarna fint i en mortel.
-
Smält smöret på låg värme och blanda ner den vita chokladen. Rör om tills chokladen är helt smält och ställ åt sidan.
-
Vispa ägg och socker poröst.
-
Rör ner chokladblandningen i äggsmeten och vänd sedan försiktigt ner mjölet.
-
Häll ner ca 3/4 av smeten i formen och blanda därefter ner polkagriskrosset i den resterande smeten. Tillsätt några droppar av karamellfärgen tills du får önskad rosa nyans.
-
Ringla/klicka ner polkagrissmeten i formen (den blir väldigt trögflytande). Marmorera med en gaffel.
-
Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
-
Servera med vispad grädde och dekorera med några grovt krossade polkagrisar.
Supernöjd
Jätte nöjd, snabb leverans