Kontakta oss
Prisjakt
4.71 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp
CategoriesClass {#710
  +id: 33
  +id_shop: "1"
  +title: "Praliner"
  +meta_title: "Lyckas med Praliner"
  +meta_description: "Gör egna Praliner hemma! Här hittar du tips, idéer och recept för goda chokladpraliner."
  +meta_keywords: "Ätbara dekorationer & glitter>Choklad | Ätbara dekorationer & glitter>Chokladfärger | Choklad   >   Pralinaskar & Chokladaskar"
  +link_rewrite: "praliner"
  +description: """
    <p>Egna praliner &auml;r en v&auml;ldigt fin present eller julklapp. Vem uppskattar inte att n&aring;gon har lagt ner tid och k&auml;rlek p&aring; choklad och sen vill ge bort det? Att g&ouml;ra egna praliner beh&ouml;ver inte vara sv&aring;rt. Du kan sj&auml;lv v&auml;lja hur avancerat eller enkelt du vill g&ouml;ra det. Vi har&nbsp;<a href="https://www.lyckasmedmat.se/284-pralintillverkning">massor av pralintillbeh&ouml;r</a> f&ouml;r att det ska vara enkelt f&ouml;r dig att g&ouml;ra praliner.</p>\r\n
    <h2>Lyckas med mat tipsar om praliner</h2>\r\n
    <ul>\r\n
    <li>Vill du f&auml;rga pralinerna kan du med f&ouml;rdel anv&auml;nda&nbsp;<a href="https://www.lyckasmedmat.se/108-pulverfaerger">pulverf&auml;rg</a> och&nbsp;<a href="https://www.lyckasmedmat.se/candy-melts/7840-funcakes-kakaosmoer-200-g.html">kakaosm&ouml;r</a> som du blandar och sedan penslar i pralinformen f&ouml;r att p&aring; s&aring; s&auml;tt skapa vackra m&ouml;nster p&aring; pralinerna.</li>\r\n
    <li>Vi har &auml;ven&nbsp;<a href="https://www.lyckasmedmat.se/257-chokladfaerger">f&auml;rdig f&auml;rg att anv&auml;nda f&ouml;r att f&auml;rga choklad</a> - Smidigt och enkelt att f&aring; till olika nyanser genom att blanda olika f&auml;rger med varandra.</li>\r\n
    <li>Vi p&aring; Lyckasmedmat.se har mycket god choklad av h&ouml;g kvalitet att v&auml;lja mellan n&auml;r du vill g&ouml;ra egna praliner. V&auml;lj mellan ljus, m&ouml;rk eller vit choklad. Eller varf&ouml;r inte rosa choklad. Spana &auml;ven in&nbsp;<a href="https://www.lyckasmedmat.se/136_callebaut-choklad">god Belgisk choklad fr&aring;n Callebaut</a> och hitta din favorit.</li>\r\n
    </ul>\r\n
    <h2>Chokladpraliner recept</h2>\r\n
    <p>Praliner g&aring;r att variera hur mycket som helst. Anv&auml;nd olika typer av choklad, fyll pralinerna med olika inneh&aring;ll och m&aring;la de i varierande f&auml;rger och m&ouml;nster. Anv&auml;nd fantasin och din kreativitet. N&aring;gra smaker som &auml;r goda i praliner &auml;r:</p>\r\n
    <ul>\r\n
    <li>Hallon, bl&aring;b&auml;r eller jordgubbar</li>\r\n
    <li>Lakrits</li>\r\n
    <li>Passionsfrukt</li>\r\n
    <li>Jordn&ouml;tter</li>\r\n
    <li>Nougat</li>\r\n
    <li>Baileys</li>\r\n
    <li>Kaffe</li>\r\n
    </ul>\r\n
    <h2>Pralinformar</h2>\r\n
    <p>Att gjuta chokladpraliner i pralinformar ger ett v&auml;ldigt blankt och snyggt resultat. Vi har&nbsp;<a href="https://www.lyckasmedmat.se/89-pralinformar">&ouml;ver 100 olika pralinformar att v&auml;lja mellan</a> i olika storlekar, former och m&ouml;nster. Dels finns det h&aring;rda pralinformar gjorda i polykarbonat, de &auml;r v&auml;ldigt h&aring;llbara, t&auml;nk bara p&aring; att du m&aring;ste anv&auml;nda tempererad choklad f&ouml;r att pralinerna ska lossna ur formen. Sen finns det &auml;ven silikonformar som g&aring;r att gjuta chokladpraliner i. F&ouml;rdelen &auml;r d&aring; att chokladen inte beh&ouml;ver vara tempererad och pralinerna &auml;r enkla att f&aring; ur formen.</p>\r\n
    <p></p>\r\n
    <p></p>
    """
  +actif: "1"
  +parent: "0"
  +image_presente: true
  +position: "24"
  +group: []
  +is_recipe: "0"
  #table: "prestablog_categorie"
  #identifier: "id_prestablog_categorie"
  #id_lang: 6
  +id_shop_list: []
  #get_shop_from_context: true
  #fieldsRequired: array:2 [
    0 => "id_shop"
    1 => "actif"
  ]
  #fieldsSize: []
  #fieldsValidate: array:5 [
    "id_shop" => "isunsignedInt"
    "actif" => "isBool"
    "parent" => "isUnsignedId"
    "position" => "isUnsignedId"
    "is_recipe" => "isBool"
  ]
  #fieldsRequiredLang: []
  #fieldsSizeLang: array:5 [
    "title" => 255
    "meta_title" => 255
    "meta_description" => 255
    "meta_keywords" => 255
    "link_rewrite" => 255
  ]
  #fieldsValidateLang: array:6 [
    "title" => "isString"
    "meta_title" => "isString"
    "meta_description" => "isString"
    "meta_keywords" => "isString"
    "link_rewrite" => "isLinkRewrite"
    "description" => "isString"
  ]
  #tables: []
  #webserviceParameters: []
  #image_dir: null
  #image_format: "jpg"
  #translator: null
  #def: array:6 [
    "table" => "prestablog_categorie"
    "primary" => "id_prestablog_categorie"
    "multilang" => true
    "fields" => array:11 [
      "id_shop" => array:3 [
        "type" => 1
        "validate" => "isunsignedInt"
        "required" => true
      ]
      "actif" => array:3 [
        "type" => 2
        "validate" => "isBool"
        "required" => true
      ]
      "parent" => array:2 [
        "type" => 1
        "validate" => "isUnsignedId"
      ]
      "position" => array:2 [
        "type" => 1
        "validate" => "isUnsignedId"
      ]
      "title" => array:4 [
        "type" => 3
        "lang" => true
        "validate" => "isString"
        "size" => 255
      ]
      "meta_title" => array:4 [
        "type" => 3
        "lang" => true
        "validate" => "isString"
        "size" => 255
      ]
      "meta_description" => array:4 [
        "type" => 3
        "lang" => true
        "validate" => "isString"
        "size" => 255
      ]
      "meta_keywords" => array:4 [
        "type" => 3
        "lang" => true
        "validate" => "isString"
        "size" => 255
      ]
      "link_rewrite" => array:4 [
        "type" => 3
        "lang" => true
        "validate" => "isLinkRewrite"
        "size" => 255
      ]
      "description" => array:3 [
        "type" => 6
        "lang" => true
        "validate" => "isString"
      ]
      "is_recipe" => array:2 [
        "type" => 2
        "validate" => "isBool"
      ]
    ]
    "classname" => "CategoriesClass"
    "associations" => array:1 [
      "l" => array:3 [
        "type" => 2
        "field" => "id_prestablog_categorie"
        "foreign_field" => "id_prestablog_categorie"
      ]
    ]
  ]
  #update_fields: null
  +force_id: false
}
Praliner

Praliner

Egna praliner är en väldigt fin present eller julklapp. Vem uppskattar inte att någon har lagt ner tid och kärlek på choklad och sen vill ge bort det? Att göra egna praliner behöver inte vara svårt. Du kan själv välja hur avancerat eller enkelt du vill göra det. Vi har massor av pralintillbehör för att det ska vara enkelt för dig att göra praliner.

Lyckas med mat tipsar om praliner

  • Vill du färga pralinerna kan du med fördel använda pulverfärg och kakaosmör som du blandar och sedan penslar i pralinformen för att på så sätt skapa vackra mönster på pralinerna.
  • Vi har även färdig färg att använda för att färga choklad - Smidigt och enkelt att få till olika nyanser genom att blanda olika färger med varandra.
  • Vi på Lyckasmedmat.se har mycket god choklad av hög kvalitet att välja mellan när du vill göra egna praliner. Välj mellan ljus, mörk eller vit choklad. Eller varför inte rosa choklad. Spana även in god Belgisk choklad från Callebaut och hitta din favorit.

Chokladpraliner recept

Praliner går att variera hur mycket som helst. Använd olika typer av choklad, fyll pralinerna med olika innehåll och måla de i varierande färger och mönster. Använd fantasin och din kreativitet. Några smaker som är goda i praliner är:

  • Hallon, blåbär eller jordgubbar
  • Lakrits
  • Passionsfrukt
  • Jordnötter
  • Nougat
  • Baileys
  • Kaffe

Pralinformar

Att gjuta chokladpraliner i pralinformar ger ett väldigt blankt och snyggt resultat. Vi har över 100 olika pralinformar att välja mellan i olika storlekar, former och mönster. Dels finns det hårda pralinformar gjorda i polykarbonat, de är väldigt hållbara, tänk bara på att du måste använda tempererad choklad för att pralinerna ska lossna ur formen. Sen finns det även silikonformar som går att gjuta chokladpraliner i. Fördelen är då att chokladen inte behöver vara tempererad och pralinerna är enkla att få ur formen.

5 recept

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8626 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se