-
Blanda smöret till en krämig konsistens.
-
Tillsätt socker och blanda till en fluffig smet.
-
Blanda i ägg och vaniljextrakt.
-
Sikta mjöl, kakao, bikarbonat och salt i en separat skål.
-
Blanda sakta ner de torra ingredienserna i smeten.
-
Tillsätt mjölk och vänd sedan ner den hackade chokladen.
-
Ställ in degen i kylen i ca 2 timmar.
-
Värm ugnen till 175 grader och lägg bakplåtspapper eller en silikonmatta på en bakplåt.
-
Ta ungefär 2 msk deg och dela i två delar. Rulla till två bollar.
-
Tryck in en kola i den ena bollen och täck sedan över den med den andra bollen. Nyp ihop kanterna och platta till något. Upprepa med resten av degen och 18 st kolor.
-
Strö över lite havssalt på kakorna.
-
Grädda i ca 12-13 minuter. Kakorna kommer att verka ofärdiga och vara lite mjuka. Låt svalna på plåten i ca 5 minuter innan du flyttar över kakorna på galler.
-
Förvara i lufttät burk så håller de upp till 7 dagar.
Nöjd!
Alltid snabba leveranser och prisvärda produkter!