Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Sjöjungfrutårtor

Sjöjungfrur är vackra varelser som har blivit en favorit bland barnen! Ett roligt motiv som du kan dekorera i snygga färger, skimmer och glitter. Här har vi samlat sjöjungfrutårtor för både stora och små inspirerade av bland annat Ariel från Lilla sjöjungfrun.

5 av 5 (1 recension)

Sjöjungfrur har förtrollat oss i historier i hundratals år och är idag ett populärt motiv som har blivit en stor favorit bland barnen. Lilla Sjöjungfrun Ariel och Barbie i en Sjöjungfrusaga är två exempel på barnfilmer som gjorts om just sjöjungfrus. Ett roligt motiv för en tårta då du kan dekorera dem med fina färger, glitter, skimmer och annat roligt.

Du kan använda dig av dockor som är anpassade att sticka ner i din sjöjungfrutårta. Vi har även utstickare som kan hjälpa dig på traven i ditt arbete. När du ska forma stjärten på din sjöjungfru rekommenderar vi att använda sockerpasta i valfri färg. Du kan måla stjärten med ätbar färg och sedan piffa upp den med ätbart glitter! Dekorera gärna din tårta med snäckor och fiskar, för att få dem att fästa ordentligt kan du använda dig av ätbart lim.

Lycka till!

Angelas födelsedagstårta

Bilden är inskickad av Emelie
"Denna fina barbietårta fick Angela när hon fyllde år. Figurerna är gjorda av marshmallow fondant. Fyllningen är med choklad tårtbotten med fyllningarna marabou och glasskräm. Locket är marsipan."

Lilla Sjöjungfrun Ariel

Bilden är inskickad av Anna Andersson
"Lilla sjöjungfrutårtan är gjord på ljusa bottnar fylld med krossade hallon, glasscreme och bärmousse. Ariel i form av en docka som är dekorerad med sockerpasta"

Sjöjungfru på sten

Bilden är inskickad av Anette
"Denna tårta är en barbiedocka som jag satt ner i min tårta. Därefter arbetat i sockerpasta. Vaniljtårtbottnar. Sedan jordbgubbsylt vaniljkräm och grädde."

Mermaid dream

Bilden inskickad av Malin Sundberg
"Kalastårta till Emmy som önskade sig en sjöjungfru! Vaniljbottnar fyllda med hallon, dumlefluff och färska hallon. Täckt med marsipan och dekorationer gjorda i sugarpaste."

Lyckas med mat tipsar

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8717 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se