Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Slottårtor

Slottårtor är roliga och kreativa projekt som går hand i hand med många teman. Riddare, prinsessor, prinsar, kungar, drottningar, medeltidsteman, drakar, Frozen - ja det finns många olika tillfällen där en tårta i form av ett slott är det perfekta valet!

5 av 5 (1 recension)

Hello Kitty slott

Tårta med slott.

Karin Frykevall Svensson har bakat detta underbart söta Hello Kitty slott. Tårtan är gjord av ljusa bottnar som är fyllda med geishafluff, vaniljmousse och färska jordgubbar. Spacklad med marängsmörkräm med citronkräm och täckt med marsipan. Tornen och den gulliga Hello Kitty figuren är gjorda i rice krispie treats som är täcka och dekorerade med sockerpasta. Taken på tornen är doppade i candymelts och färgat socker för en fin glittereffekt. Kullerstenslooken och trädetaljerna är gjorda med hjälp av en kavlingsmatta och blommorna är gjorda i sockerpasta och målade med fina detaljer.

Rosa sagoslott

Tårta med fint slott

Denna cake dummy var Åsa Hansen-Gerdins bidrag till tävlingen Årets Tårtbagare 2013. Slottet och dekorationerna är gjorda i sockerpasta i en härligt rosa färg med söta små blommor. Tornens tak består av glasstrutar och vi hittar ytterligare dekorationer spritsade av färgad kristyr. En tårta som denna gör succé på prinsesskalas!

Söt slottårta med liten prinsessa

Rolig slottårta

Sofia Stavebrings tårta är ett sött litet slott som är gjort av både ljusa bottnar överst och one bowl chocolate cake bottnar underst. Fyllningen i den översta tårtan består av zoo fluff och mjölkchokladfluff med linser och dumle, vilket är födelsedagsbarnet absoluta favoritgodis! Den undre tårtan är fylld med vaniljpannacotta och blåbärschokladfluff. Ett smart sätt att göra en tårta som passar både barnen och de vuxna på kalaset är att göra som Sofie och ha olika fyllningar i olika delar av en våningstårta. Detaljerna på tårtan är gjorda i sockerpasta och vi imponeras över de söta detaljerna på prinsessan och de små blommorna.

Rolig tårta med slott.

Mycket vackert slott gjort av Carola Wikman. Ett underbart drömslott gjort på vaniljbottnar fyllda med vaniljyoghurtmousse och jordgubbsyoghurtmousse. Tornen är gjorda av pastillage och hela tårtan är täckt med sockerpasta som har målats med pulverfärg. Även blommorna är gjorda i sockerpasta med blad spritsade av kristyr.

Fantastiskt Frozen slott

Tårta med slott från Frozen

En imponerande Frozentårta gjord av Fadia Khoshaba. Vi vet många barn som skulle bli överlyckliga av en tårta som denna! Detta slott är fyllt med dumlefluff och hallonfromage. Tårtan är täckt med sugarpaste med dekorationer och torn gjorda i modelleringspasta. Fint målad med skimmrande färger i isblått och silver.

Doptårta med drake och slott

Slott med drake

Supersöt doptårta gjord av Emelie. Det är ett litet slott vaktat av en gullig drake med söta detaljer som hjärtan under fötterna. Draken och tornen på tårtan är gjord av marshmallow sockerpasta. För att få tornen jämna och fina använde sig Emelie av hushållspappersrullar. Bottnarna är chokladsockerkaksbottnar fyllda med maraboumjölkchoklad, glasskräm och spacklad med grädde. Tårtan är sedan täckt med marsipan som har dekorerats med murgröna av smörkräm.

Chokladslottårta med rosa detaljer

Födelsedagstårta med slott

Vi känner igen Nargiz tårtor på hennes vackra spritsade rosor i glänsande marängkräm. Själva tårtan är en chokladtårta med torn täckta med tuttifruttiströssel och fina spritsade detaljer och choklad.

Vackert prinsesslott

Vacker slottårta

Drömslott i vitt och rosa gjord av Veronica Aster. Tårtan är chokladbottnar som är fyllda med glasscreme och hallonmousse och sedan spacklad med chokladsmörkräm och täckt med marsipan. Tornen är gjorda av glasstrutar som är täckta med sockerpasta. Vi hittar även fina detaljer i sockerpasta.

Elsas slott

Winter wonderland slott

Ett vackert vinterlandskap gjord av Emma Elvebäck till hennes Dotter som önskade sig ett Elsa slott. Hon hade även önskat smakerna jordgubb och vitchoklad vilket är fyllningen mellan dessa vaniljbottnar. Själva tårtan är täckt med marsipan i isblått och vitt. Slottet, bron och berget är modellerat av rice krispie treats som sedan är täckt med marsipan. Silverdetaljer är handmålade och övriga detaljer är gjorda i sockerpasta. För att få den glittrande snöeffekten har Emma använt sig av kristallströssel.

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8707 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se