Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Sminktårtor

Till den som älskar skönhet och smink är en sminktårta den perfekta tårtan. Baka en sminktårta till födelsedagsbarnet, eller kanske till någon som tagit examen från en skönhetsutbildning.

0 av 5 (0 recensioner)

Tårtor med smink som tema

Mascara, ögonskugga, läppstift, foundation, rouge... Sminklistan kan göras lång. Gör alla dessa sminkattiraljer i sockerpasta. Vi har väldigt många färger på sockerpasta att välja mellan. Det finns även multipack när du inte behöver så mycket av varje färg. Ett annat alternativ är att färga sockerpastan med pastafärger, för att få just den nyans du önskar på alla sminkdetaljer.

Det finns så många kreativa tårtbagare ute i vårt avlånga land. Här har vi samlat ihop flera avancerade och vackra sminktåror. Inspireras, låt fantasin flöda och sätt igång att baka en tårta med smink du också! Vill du baka en matchande tårta till sminktårtan så kan du se några eleganta skotårtor här!

Sminktårta - Chanel

Innehållet är ljus tårtbotten , hallonpannacotta och vit chokladmousse . Spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med sockerpasta. Dekorationer är gjorda i sockerpasta..

Insänd av Marie-Louise Pettersson

Sminktårta - Bella

Fykantig tårta med chokladbotten, spacklad med schweiz marängsmörkräm. Täckt med sockerpasta och figurer i sockerpasta. Fylld med glasskräm och hallon i två lager och mjölkchokladfluff i ett lager.

Insänd av Anna Engman

Sminktårta - Innas

Jag gjorde tårtan till min systers födelsedag. Hon älskar smink och då fått hon det i tårtform. Det är första gången som jag har gjort en sockerpasta dekoration. Tidigare har jag koncentrerat mig mest på smaker vid tårtbakning. Det var roligt att skapa alla detaljer. Gästerna ville gärna smaka på sminkborste och annat.

Insänd av Thelma Lundin

Sminktårta

På denna tårta hittar du allt en sminkfantast behöver. Det finns borstar, puder, ögonskugga och läppstift. Alla figurerna är gjorda för hand i sockerpasta. Tårtbottnar smaksatta med nutella och glasskräm. Täckt med sockerpasta.

Insänd av Maria Vadera

Sminkväskan

Tårtan är gjord av chokladbottnar och fylld med skogsbärsmousse och vitchokladmousse. Den är spacklad med marängsmörkräm och täckt med marsipan. Alla dekorationer är gjorda i sockerpasta och väskan har handskriven text med ätbar färg. Den har även sprejats med ätbar “lack”

Insänd av Veronica Aster

Sminkväska

Täckt med marsipan. Dekorerad med marsipan. Bottnar av choklad. Fylld med hallonmousse och citronmousse.

Insänd av Zarinjan Benaly.

Tårta Sminkväska

Tårtan är gjord på vaniljbottnar fyllda med chokladmousse, hallonmousse och färska hallon, spacklad med smörkräm och täckt med sockerpasta. All dekoration på tårtan är ätbar..

Insänt av Rouzanna Tsavtaridou.

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8707 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se