Smulpaj med blåbär och kokos

Smulpaj med kokos och rörsocker i smuldegen, och blåbär och vit choklad som fyllning. Servera smulpajen med vaniljsås eller vaniljglass.

Smulpaj med blåbär och kokos

Ingredienser

Smulpaj med blåbär och kokos

  • Ger ca 8 portiner
  • Smuldeg
  • 125 gram rumsvarmt smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 1/2 dl rörsocker
  • ca 1 dl kokos
  • Fyllning
  • 400 gram blåbär
  • 100 gram vit choklad

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda smör, rörsocker, mjöl och kokos till en grynig massa.
  3. Lägg blåbären i botten på en pajform eller springform. Om du använder frysta blåbär bör du blanda dem med lite potatismjöl först, för att förhindra att pajen blir blöt.
  4. Hacka vit choklad och strö den över blåbären.
  5. Strö över smuldegen.
  6. Grädda smulpajen i ca 20-25 minuter.

Lyckas med mat tipsar!

  • Frysta eller färska bär till smulpaj? Båda funkar fint. Undvik vattniga bär genom att blanda dem med ett par matskedar potatismjöl.

Kategorier: Efterrättspaj , Pajrecept , Smulpaj

Dela



7489 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Jane 2019/06/23
Vilken service
Snabb hantering både på beställning, leverans och återkoppling
Jenny 2019/06/23
Baguetteplåt
Jättesnabb leverans och baguetteplåten funkar bra.
Johanna... 2019/06/23
Marsipan
Marsipanen kommer jag använda till helgen till en tårta som jag ska göra till min dotters babyshower och kommer...
Leila Lundström 2019/06/23
Bäst
Bästa nätbutiken att beställa ifrån.
Märit 2019/06/22
Westmark Nagg
Suverän att använda när man är i bagarstugan.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här

Meny

Prisjaktbetyg
9.67