Smulpaj med hallon och mango

Smulpaj med hallon och mango och smak av kardemumma. Havregryn i smuldegen gör pajen lite mer robust. Servera med vaniljsås eller vaniljglass.

Smulpaj med hallon och mango

Ingredienser

Smulpaj med hallon och mango

  • Ger ca 8 portiner
  • Smuldeg
  • 125 gram rumsvarmt smör
  • 2 dl vetemjöl
  • 1,5 dl havregryn
  • 1 dl strösocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1,5 msk kardemumma
  • Fyllning
  • 300-400 gram hallon och mango

Gör såhär

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda smör, socker, mjöl, havregryn, vaniljsocker och kardemumma till en grynig massa.
  3. Lägg hallon och mango i botten på en pajform eller springform. Om du använder frysta bär och frukter bör du blanda dem med lite potatismjöl först, för att förhindra att pajen blir blöt.
  4. Strö över smuldegen.
  5. Grädda smulpajen i ca 20 minuter.

Kategorier: Efterrättspaj , Pajrecept , Smulpaj

Dela

Sök recept

Kategorier

5695 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.8 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Malin 2017/12/14
Snabb leverans
Snabb leverans, nöjd med ordern, inget kladd och lätt att göra knäck nu.
Therese 2017/12/13
Snabb leverans
Mycket snabb leverans och varor som motsvarade förväntningarna. Stort utbud.
Karin 2017/12/13
Snabbt till vettigt pris
Fort och lätt kom mina grejer. Bra och rejäla produkter.
Anette 2017/12/13
Snabb leverans
Snabb och bra leverans. Absolut inget att klaga på. Nytt företag för mig. Återkommer.
Margareth R 2017/12/13
Knäcktratten
Suveränt.Fungerar perfekt- inget kladd, all smet hamnar i formen.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.81