Kontakta oss
Prisjakt
4.62 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Spindelmannentårtor till ditt spiderman kalas!

Spindelmannen är den coola superhjälten som bekämpar superskurkar och blir till en supertårta på ditt kalas! En oerhört populär figur med lång historia och vi kan garantera att tårtor med Spiderman blir en succé bland både små och stora.

0 av 5 (0 recensioner)

Kalas med Spindelmannen tårta

Peter Parker är namnet som säkert många känner till. Kanske inte alla kan placera var dem hört det namnet, men om vi säger Spindelmannen så kommer nog många glödlampor att tändas. Spiderman är grabben som blir biten av en radioaktiv spindel under en föreläsning i skolan.

Som följd av spindelbettet utvecklar han övermänskliga krafter som liknar en spindels egenskaper.  Spindelmannen svingar sig i spindelnät mellan byggnader för att stoppa kriminella och superskurkar som Venom. Spiderman har bekämpat brott sedan 1960-talet och är fortfarande en omtyckt superhjälte som både stora och små ser upp till, och är idag ett mycket populärt motiv på tårtor.

Modellera Spiderman i sockerpasta, marsipan eller gumpaste och måla på detaljer med svart ätbar färg och pensel eller med en svart livsmedelspenna. Spindlar och spindelnät till detaljer fixar du enkelt med JEM's Pop it! utstickare som fungerar lika bra med marsipan och sockerpasta som med choklad.

Spindelmannens farbror sa en gång till honom; Med stora krafter kommer stort ansvar! Vi vill säga att med stor fantasi och kreativitet kommer många häftiga spiderman tårtor! Samla inspiration här och sätt sedan igång att baka din egna spindelmannentårta.

Lyckas med mat tipsar!

  • Baka spiderman cupcakes i dessa muffinsformar och toppa med nät som du spritsar med hjälp av en liten rund tyll fylld med till exempel vit choklad eller frosting.
  • Spidelmannen tårtor passar inte bara till barnkalas utan är även ett gott och roligt fika till filmkvällen.

Spidermantårta med marsipan

Bild inskickad av: Moa Lindqvist
Moa Lindqvist superfina spidermantårta som hon beskriver enligt följande:
"Tårtan är gjord på vanliga 3 lika bottnar, med massor av vanilj. Den är fylld med chokladmousse med crisp och en härlig hallonmosse gjord på färska hallon. Spacklad med grädde och täckt med marsipan. Spidermanhuvudet är gjort av ricecrispies blandat med marshmallows sedan klädd med marsipan. MER TÅRTA ÅT FOLKET!"

Spindelmannentårta i sockerpasta

Spindelmannen på tak

Bild inskickad av: Sofia Ekelund
Häftig tårta med spindelmannen där han svingar sig fram över staden med hjälp av sina nät. Alla dekorationer är handgjorda i sockerpasta. Mellan bottnar av sockerkaka hittar vi supergoda fyllningar med smak av hallon och choklad. Tårtan är spacklad med smörkräm smaksatt med vit choklad och sedan täckt med sockerpasta.

Spiderman-mask tårta

Spindelmannen ansikte i sockerpasta

Bild inskickad av: Alexandra Åberg
Cool spindelmannen tårta i sockerpasta med handmålade detaljer. Inuti tårtan hittar vi hallonousse och glasskräm, mums!

Spindelmannen och Venom

Spiderman fångar Venom i sitt nät

Bild inskickad av: Maria Wiklund
Denna tårta är bakad av Maria och hon beskriver denna läckra kreation så här:
"Sockerkaksbotten som är fylld med hallonsylt, vitchoklad-mousse, vaniljkräm och hallongrädde. Har spacklat tårtan med grädde och locket är marsipan. Alla dekorationer är gjorda i sockerpasta och har målat med wiltons pastafärg på Spiderman."

Darius superhjältetårta

Kalastårta med Spiderman

Bild inskickad av: Sakiba Srdanovic
Darius fina kalastårta med Spiderman som poppar upp genom toppen! Tårtan har marängbottnar med valnötter, fylld med en chokladfyllning, spacklad med chokladganache och täckt med sockerpasta. Alla detaljer är handgjorda även dem i sockerpasta. En riktig chokladdröm för alla superhjältar!

Spiderman våningstårta

Våningstårta med Spindelmannen

Bild inskickad av: Kaisa Furberg
Kaisas lilla bustroll önskade sig ett riktigt superhjälte-kalas och så klart levererar Kaisa - en riktig supermamma! Det blev en maffig våningstårta där Spindelmannen får sällskap av både Batman och Superman. Tårtan och detaljerna är gjorda i sockerpasta och under alla roliga detaljer och figurer hittar vi chokladbottnar fyllda med många lager av chokladkräm. Vi misstänker att det fanns en mycket nöjd 5-åring där hemma efter att denna tårta dukats fram!

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8753 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se