Kontakta oss
Prisjakt
4.73 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Super Mario - Tårtor med Super Mario

Super Mario vet nog vem alla är. Italienaren som tagit världen med storm!

0 av 5 (0 recensioner)

Super Mario Bros är ett av världen mest känd konsolspel. Det släpptes redan på 80-talet och är fortfarande lika populärt både bland vuxna och barn! Känner du en Super Mario-älskare? Överraska med en riktigt häftig Super Mario-tårta!

Super Mario tårta!

Bilden är inskickad av Caroline Björkqvist
"Tårtan har ljusa bottnar och är fylld med jordgubbssylt och vaniljfluff. Spacklad med vaniljsmörkräm. Täckt och dekorerad med marsipan i Super Mario tema."

Super Mario and Friends!

Bilden är inskickad av Jessica Jansson
"En lite mindre tårta som jag gjorde som en födelsedagspresent till min lillebror som är galen i TV-spel, särskilt Super Mario. Jag är nybörjare när det kommer till tårtor och detta var verkligen en utmaning för mig, att göra figurer som många känner igen. Men det var himla roligt och jag är nöjd! Själva tårtan innehåller en vaniljbotten, vaniljkräm, rödavinbärsmousse och är spacklad med grädde. Den är täckt med marsipan och alla figurer är gjorda av sockerpasta. ."

Super Mario-tårta!

Bilden är inskickad av Rouzanna Tsavtaridou
"Tårtan är gjord av dummies, och täckt med sockerpasta. Figurerna är även de gjorda av sockerpasta."

Super Mario Bros Tårta!

Bilden är inskickad av Anna Andersson
"Super Mario Bros tårta gjord på ljusa bottnar och fylld med dumleganache och krossade hallon. Spacklad med grädde och täckt med sockerpasta. Figurer i marsipan och sockerpasta."

Super Mario!

Bilden är inskickad av Maria Necander
"Vaniljbottnar fyllda med vit choklad och lemoncurdgrädde. Täckt med marsipan. Dekor i marsipan (förutom 5 av gubbarna som är i plast och present till födelsedagsbarnet) Chokladboll är gömd i topptunneln som stjärnorna sitter i."

Födelsedagstårta Super Mario!

Bilden är inskickad av Zsuzsanna Nagy
"Täckt med vit marsipan och dekoration är även dem av marsipan. Bottnar betsår av saftig chokladkaka och är fylld med vanilj-och hallonmousse."

SUPER MARIO!

Bilden är inskickad av Sofia Ekelund
"En super mario tårta till min son som är helt tokig i Super Mario. Täckt och dekorerad med sockerpasta. Alla dekorationer är gjorda på friahand."

Mario Bros Cake!

Bilden är inskickad av Lenah Hedéen
"Choklad och Kokosbottnar fyllda vaniljkräm. Toppad med smörkräm och täckt av sockerpasta och figurer är hemmagjorda i sockerpasta."

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8638 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se