Gör pajskalet såhär
Blanda mjöl, salt och paprikapulver. Finfördela smöret i mjölet och tillsätt vatten. Arbeta snabbt ihop till en deg.
Tryck ut degen i en springform, ca 23 cm i diameter, eller i en pajform, ca 25 cm.
Nagga degen med en gaffel och låt den stå svalt 20-30 min, alternativt ställ in den i frysen i några minuter.
Vispa upp ägget och pensla skalet innan du förgräddar det.
Värm ugnen till 225 grader och förgrädda pajskalet i ca 10 min.
Gör köttfärsfyllningen såhär
Stek köttfärsen och krydda med paprikapulver, salt, spiskummin och chilikrydda, blanda i skivad jalapeno.
Tillsätt vatten och låt koka ihop.
Lägg köttfärsen i det förgräddade pajskalet.
Bred ut creme fraiche ovanpå köttfärsen.
Skiva tomaterna och lägg dem ovanpå, avsluta med lite riven ost.
Grädda tacopajen i ca 15 minuter, tills osten smält och fått fin färg.