Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Tårtor för Prinsessor

Behöver du ett tydligt och starkt tema för en tårta är Prinsessan att rekommendera. Den gör sig mycket bra som stor och pompös eller som liten och sockersöt så spara inte på krutet utan låt fantasin flöda och skapa ett överdådig tårta eller en söt liten skapelse med alla de rätta detaljerna. Här finns lite inspiration.

0 av 5 (0 recensioner)

Prinsessan

Prinsessan! En omtyckt, attraktiv, sockersöt och helt bedårande gestalt med majestätisk utstyrsel i vita och rosa toner med symboliska och helt magiskt vackra accessoarer. Som du förstår pratar vi om tårtor som går under temat prinsessa och du har kommit till helt rätt ställe, för här bli man mer än tagen av de vackra skapelserna som vi fått inskickade. Vi kan lova att med en Prinsessa tar kalaset höjd för att bli en lyckad tillställning. Tårtan tar en majestätiskt plats i rummet och får garanterat många beundrare. Vem bryr sig om adelsfröknarna, prästbröden, herrgårdsrutorna, prinsbakelserna eller de fattiga riddarna när du bjuder på en hänförande tårta.

Färgerna 

En pastafärg är en mycket dryg geléfärg som du kan använda till att färga t.ex. sockerpasta, marsipan, gum paste och frosting. Eftersom pastafärger är fastare och mer koncentrerade än en vanlig karamellfärg behöver du inte alls mycket färg för ett bra resultat. Använd bara en tandpetare som du doppar i burken och sedan sticker i massan som ska färgas. Pastafärg kan även användas till att färga frosting, smörkräm och grädde, använd även då en tandpetare och blanda sedan in färgen.

Kolla in alla härliga pastafärger >>

Kronan på toppen

Bilden är inskickad av Jessica alm
"Ljus vaniljbotten med vaniljfluff och hallonfluff som fyllning. Dekorerad med sockerpasta och pärlor."

Våningsårta till en liten prinsessa

Bilden är inskickad av Annika Pettersson
"Våningstårta till ett 1-års kalas bestående av vaniljbottnar, daimganache och skumbananfluff. Tårtan är täckt med marsipan och även dekorationerna är gjorda av marsipan. Till den rosa delen har kantmönstret “diamond” använts och sedan är den dekorerad med sockerpärlor. Runt tårtorna är knutna band med rosor på."

Stilren krona

Bilden är inskickad av Jessica alm
"Tårtan är gjord på en saftig vaniljbotten som är fylld med hallongrädde och dumlefluff. Fodrad med citronsmörkräm och täckt med sockerpasta. Dekorerad med sockerpasta, pulverfärg och ätbarfärgpenna."

Doptårta värdig en prinsessa ?

Bilden är inskickad av Veronika Dahl
"Täckt med: vit marsipan som delvis är egenhändig färgad med rosa pastafärg för att få till den rätta nyansen
Toppad med: dekor i sugarpaste såsom olika blommor som är skulpturerade och handmålade med guldpulver. Sockerpärlor i guld samt handrullade pärlor fästa med ätbart lim runtom tårtorna som detaljer. Namnet på klossarna är skrivit för hand med ätbar färg.
Botten av: fyra stycken saftiga chokladbottnar i varje tårta (den bakre är både laktos- och glutenfri)
Fylld med: nedersta och översta fyllningen i varje tårta är en härligt fräsch hallonmousse med färskost, den mellersta är mörkchokladganache (även här är dessa fyllningar gluten å laktosfria i den bakre tårtan)."

Namngivelse

Bilden är inskickad av Angelica
"En våningstårta till en namngivelse. Rosa, vitt och guld var detaljer som skulle dekorera tårtan. Ljusa sockerkaksbottnar fylld med vaniljmousse och hallon- & passionsfruktsmousse. Täckt med smörkräm och sockerpasta som jag färgat och målat. Alla dekorationer är i sockerpasta."

Tårta för en prinsessa

Bilden är inskickad av Darine danho
"Amerikansk vaniljtårtbotten med nutellakräm, hallonmousse och hallon. Täckt och dekorerad med sockermassa"

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8707 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se