Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Snygga Tårtor med gulddetaljer

Ska du baka en tårta i guld? Här har vi samlat massor av inspiration på snygga tårtor gjorda med ätbart guld i olika former. Du hittar guldtårtor målade med ätbar guldfärg, guldspray, bladguld, guldströssel och mycket annat.

4 av 5 (2 recensioner)

Lyckas med mat tipsar om guldtårtor

  • Du kan enkelt hitta alla våra guldprodukter från ätbar guldfärg och guldglitter till olika strössel, bladguld, guldspray, cake toppers och andra tillbehör och tårtdekorationer i vår guldkategori.
  • Skapa snygga volanger av ätbart papper från Cake star som du sedan färger i guld.
  • Använd ett guldpulver för tårta tillexempel  Ätbart guldglitter- Rainbow Dust

Champagnetårta med ätbar guldspray

Bilden inskickad av Johanna Morina
"Födelsedagstårta med extra allt! På toppen pryder en flaska Moët i en ishink som sedan rinner i glas nerför våningarna. Tårtan innehöll saftiga choklad bottnar med nutella kräm, hackade salta jordnötter och hemgjord vaniljkräm. Sedan spacklade jag den med marängsmörkräm (smaksatt med citron). Våningarna är sedan sprayade med PME’s ätbara guldfärg. Jag kan säga att denna tårta blev verkligen en hit på festen, både utseende-och smakmässigt!"

Romantisk tårta med guldkant

Bilden inskickad av Linda Andersson
"En romantisk tårta som passar till både födelsedag och bröllop. Tårtan är fylld med härlig jordgubbsmousse, färska jordgubbar och en ljuvlig glasskräm. Till denna kombination blir vaniljbottnar ett självklart val. Tårtan är täckt med sockerpasta som i sin tur är handmålad med romantisk guldfärg. På toppen av detta underbara konstverk finner vi pioner i guld." För att återskapa denna snygga guldkant kan du använda denna ätbara guldfärg från Rainbow Dust.

Glammig paljettårta

Bilden inskickad av Birgitta Wilén
"En guldig paljettårta till en alldeles färsk 20-åring! Tårtan är fylld med chokladbottnar av brownietyp, whipped cream cheese med bitar av vaniljkokt rabarber, ljus chokladmousse och mörk chokladganache. Tårtan är täckt med marsipan och confetti guldströssel, den har fått sig en rejäl dusch med guldsprayen samt dekorerats med en pion och prinsesskrona av sockerpasta!".

Brudens Bröllopstårta

Bilden inskickad av Lisa
"Tårtan består av 5 våningar, vardera våning var cirka 15 cm hög. Den understa är gjord i form av rose ruffles med hjälp av sockerpasta, den våning därefter är täckt med strössel som sedan färgats guld med gold dust. Den mittersta är täckt med sockerpasta sen har jag fixat ett spets mönster med kristyr, näst längst upp är en slät tårta med guld bokstäver, våra initialer. Den högst upp är 15 cm x 15 cm och är gjord på samma sätt som den mittersta. Tårtan är fylld med dumlemousse, hallongrädde, choklad och vaniljbottnar. Täckt med marängssmörkräm och slutligen täckt med sockerpasta enligt ovan beskrivning. Och ja, jag gjorde allt utan en köksassistent. Pionerna har jag med gjort för hand där varje blad har lagts på en floristtråd och låtit torka som jag sedan band samman med floristtape, dessa blev två stora pioner som i dagsläget pryder vardagsrummet. Tårtan presenterades på bröllopsdagen tillsammans med två mindre tårtor jag gjort i samma stuk."

Golden dream

Bilden är inskickad av Elisabeth Blomqvist
"Citronbottnar med cest fylld med syrlig lemoncurdgrädde samt med len jordgubbsmousse. Tårtan är spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med marsipan. Dekorerad med sockerpasta med en touch av guldpulver samt mjuka sockerpärlor i guld. Själva tårtan inkl spackling är gjord på ekologiska produkter." Skapa den snygga volangen längst ned med hjälp av verktyg som dessa från Cake Star.

Diamanterna

Bilden är inskickad av Veronica Aster
"Denna stora tårta var till ett uppträdande, show. Chokladbottnar fyllda med skogsbärsmousse och vitchokladmousse. Spacklad med marängssmörkräm och klädd i marsipan. Dekorationer i sockerpasta, målad med ätbar guldfärg."

Guldtårta

Bilden är inskickad av Lisa Sundberg
"Bröllopstårta i vitt och guld. Choklad bottnar, fylld med vit chokladmousse och hallonmousse, spacklad med marängsmörkräm. Täckt med sockerpasta och dekorationer i flowerpaste och pärlemorkulor. Guldfärgen är pulverfärg."

Vit och guld

Bilden är inskickad av Pär Åström
"Övre tårtan målad i guld, undre tårtan dekorerad med quilting och guldpärlor. Överst en “ruffle flower”, vit och borstad med rosa färgpulver för djup och kontrast. Chokladbotten fylld med hallonmousse och lime curd."

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8707 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se