Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Tårta till barnkalas

Tårtor till barnkalas kan nog vara de roligaste tårtorna - färgglada, lekfulla och busiga! När du bakar tårta till barnkalas kan du passa på att baka en tårta med figurer eller motiv som just det barnet gillar.

4.57 av 5 (7 recensioner)

Baka tårta till barnkalas

När du bakar tårta till barnkalas kan du ta i lite extra! Barn älskar färg och roliga figurer, passa på att baka en riktigt lekfull tårta med mycket färg. Om barnet inte har några specifika önskemål så kan du gå loss ordentligt och locka fram barnet i dig själv. Annars tycker många barn om tårtor med figurer och motiv från filmer och tv-serier som de gillar. T.ex. Spindelmannen, Trolls, My Little Pony och Paw Patrol.

Gör figurer i sockerpasta som du dekorerar tårtan med. Det är inte alls så svårt som man kan tro och det blir garanterat en uppskattad detalj på tårtan! Tänk även på att fylla tårtan med smaker som barn tycker om - godis, choklad och banan till exempel.

Vill du ha inspiration på saker som kan behövas till barnkalaset, eller vill hitta ett bra tema till födelsedagen så kan du kolla in vår kategori med allt för barnkalaset!

Här har vi har samlat ihop några fantasifulla, färgglada födelsedagstårtor som du kan låta dig inspireras av inför tårtbaket!

Spiderman

Födelsedagstårta Spiderman, inskickad av Sakiba Srdanovic. "Botten: Maräng med valnötter Fylld med: Fyllning är gjord på äggulor,smält choklad och valnötter. Toppat med: ganache - choklad och ljummen grädde så att sockerpastan ska kunna fastna på tårtan. Täckt med: Tårtan är täckt med sockerpasta och figur är också gjord av sockerpasta. Allt på denna tårta är ätbart."

Nicke Nyfiken

Kalasig tårta med Nicke Nyfiken och hans vän Kayla, inskickad av Malin Sundberg. "Till ett stort fan av Nicke, som även älskar elefanter! Vaniljbottnar med jordgubbskompott, färska jordgubbar och glasskräm. Täckt med marsipan och dekorationer i sockerpasta."

Röjar-Ralftårta

Röjar-Ralftårta i tre våningar, inskickad av Martina Leek. Tårta i tre våningar med red velvetbotten och cream cheesefrosting. Täckt med marsipan och dekorationer i sockerpasta. Allt är ätbart."

My Little Ponytårta

Födelsedagstårta med smak av jordgubb och citron, inskickad av Martina Leek. "Födelsedagstårta med regnbågsbottnar med smak av vanilj. Fylld med lemoncurd och glasscreme och spacklad med jordgubbsmarängsmörkräm. Dekorationer i sockerpasta. Allt är ätbart."

Zootropolis

Många barns nya favorit film, Zootropolis, inskickad av Katarina porsbratt. "Tårtan är täckt med sockerpasta. Figurer handgjorda av sockerpasta. Vaniljbotten fylld med chokladgrädde och hallonfluff."

Paw Patrol

Favvoprogram bland barnen, Paw patrol, inskickad av Katarina porsbratt. "Vaniljbotten fylld med geisha grädde och hallonfluff. Allt ätbart i sockerpasta☺️ tårtan är täckt med marsipan."

Pippis tårta

Pippi Långstrump tårta med Herr Nilsson i fina starka färger, inskickad av Karolina. "Tårtan täcktes med sockerpasta i olika färger. Dekorationerna gjordes av sockerpasta och modelleringspasta. Tårtan innehåller chokladbottnar och hallonmousse och vit choklad."

Lego Duplo

Tårta med Lego Duplo till ett 1-års kalas, inskickad av Malin Sundberg. "Kalasig tårta med Lego Duplo tema! Vaniljbottnar fyllda med hallonmousse, passionsmousse och färska hallon. Täckt med marsipan och dekorationer gjorda i flowerpaste och sugerpaste."

Vill du göra legoinspirerade tårtor eller bakelser så har vi en perfekt silikonform i form av legoklossar!

Pika Pika Pikachu

Pikachutårta med smak av choklad och hallon, inskickad av Malin Sundberg. "Tårta till min sons femårskalas! Pokémon och särskilt pikachu stod på önskelistan. Vaniljbottnar fyllda med chokladmousse, hallonmousse och färska hallon. Täckt med marsipan och dekorationer gjorda i sockerpasta. Bollen är gjord i chokladbollssmet och är täckt med sockerpasta!"

Se fler Pokemon tårtor här!

Lyckas med mat tipsar!

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8717 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se