Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Trevåningstårta

Trevåningstårtor är stora, maffiga tårtor som passar perfekt till bröllop, dop och andra större fester.

0 av 5 (0 recensioner)

Ska du baka en tårta i tre våningar? Här hittar du massor med inspiration till både bröllopstårtor och doptårtor! Spritsade tårtor, tårtor dekorerade med sockerpasta och marsipan, tårtor med snygga blommor, gulliga nallar och mycket mer. Några grejer som är bra att ha hemma när du ska baka en våningstårta är: tunna tårtbrickorseparatorplattor och stödpinnar i plast. Behöver du lite hjälp så hittar du även en guide till våningstårta här.

Tårta för en prinsessa

Namngivningsceremoni-tårta, inskickad av Darine danho. "Amerikansk vaniljtårtbotten med nutellakräm, hallonmousse och hallon. Täckt och dekorerad med sockermassa."

Babyblue Dream

Doptårta med nallar, inskickad av Shiler Kurdnajad. "Redvelvet bottnar med creamcheesefrosting. Täckt med sugarpaste."

Split Cake

Bilden inskickad av Veronica Aster. "En delad tårta till brudparet som överraskade sina gäster med giftemål i samband med dotterns dop. Tårtan innehåller saftiga vaniljbottnar med hallonmousse och limemousse. Spacklad med smörkräm och klädd i marsipan. Varje del är uppdelad i två designer, och dekorerad med ätbar spets, spetsband och sockerrosor. En våning är quiltad med sockerpärlor. Drapering på ena sidan av sockerpasta."

Stilren Krona

Bilden inskickad av Jessica Alm. "Vaniljbotten med smak av vanilj och fylld med vaniljfluff och hallongrädde. Tårtan är gjord på en saftig vaniljbotten som är fylld med hallongrädde och dumlefluff. Fodrad med citronsmörkräm och täckt med sockerpasta. Dekorerad med sockerpasta, pulverfärg och ätbarfärgpenna."

White Dream

Trevåningstårta i vitt med volanger, rutmönster samt handgjord pion och pärlhalsband i socker, inskickad av Cecilia Lindström. "Vacker trevåningstårta för storfest då både jag och min dotter fyller år och har fest för släkt och vänner. Vaniljbottnar med hemgjort vaniljsocker, jordgubbsmousse, färska jordgubbar och grädde. Jag har sedan spacklat tårtan med chokladsmörkräm och sedan täckt den med sockerpasta. Sedan har jag handgjort nedre delen av tårtan med volanger i sockerpasta, volang för volang. Har sedan gjort rutmönster och satt i sockerpärlor. Högst upp toppas tårtan med en handgjord och handmålad pion i sockerpasta och pärlhalsband i sockerpasta."

Bröllopstårta i tre våningar

Bidrag till tävlingen Årets Tårtbagare – Tårtdekoration 2013, insänt av Jeanette Sandberg. "Typ av tårta: Bröllopstårta. Täckt med: spacklad med marängsmörkräm och täckt med sockerpasta. Toppad med: dekorationer i wiltons gumpaste har även använt floristtråd till blommorna. Bottnar av: vaniljkaka “saftade” med jordgubbskompott. Fylld med: jordgubbsmousse och whipped cream cheese."

Satin Gray Wedding

Bilden inskickad av Liv Sandberg. "Ljust grå bröllopstårta i tre våningar. dekorerad med kristyrmönster och handgjorda Dahlior. En elegant bröllopstårta i tre våningar. Inspiration tagen från stenar och vackra tyger. Täckt med: Sockerpasta. Toppad med: Handgjorda Dahlior och kristyrdekor. Botten av: Dummie."

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8707 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se