
Världens bästa kladdkaka
24 bitar 60 min
Ingredienser
- 8 ägg
- 10 dl socker
- 6 tsk vaniljsocker
- 1 krm salt
- 2½-3 dl kakao
- 6 dl vetemjöl eller glutenfritt mjöl
- 400 g smält smör
Gör så här
-
Blanda alla ingredienser i nämnd ordning.
-
Häll smeten i långpanna med bakplåtspapper eller två bröade springformar (ca 24 cm)
-
Grädda i 175 grader cirka 25-30 minuter. Kontrollera med sticka, kladdkakan ska vara kladdig i mitten
Lyckas med mat tipsar!
- Servera gärna med en krämig vaniljglass eller en god hallonsorbet!
Kategorier Kladdkaka
Kategorier
- Chokladbollar - Recept
- Choklad - Recept
- Drinkrecept
- Efterrättspaj
- Frosting och Mousser
- Grillrecept
- Julgodis
- Kladdkaka
- Kladdmuffins
- Laga mat i lergryta
- Lyckas med Tårta
- Matbröd
- Mat och bakningstips
- Minimuffins
- Muffins
- Småkakor
- Ostpaj
- Pajrecept
- Recept på Julmat
- Pepparkakor
- Praliner
- Påskmat
- Smoothie
- Smulpaj
- Sötsaker
- Tacopaj
- Tacorecept
- Tillbehör till mat
- Samarbeten
Köp och felrapport
Snabb leverans. Mycket bra årerkoppling vid fel på vara. Mycket nöjd ????