-
Börja med att lägga gelatinet i kallt vatten, cirka 10 minuter.
-
Blanda under tiden grädden, mjölken och strösockret i en tjockbottnad kastrull.
-
Skrapa ur vaniljstången och lägg även ner fröna i kastrullen. Du ska också låta själva stången koka med, men den tar du sedan bort.
-
Koka upp och tag kastrullen från plattan. Tillsätt det urkramade gelatinet och rör tills allt löst sig och blivit till en slät massa.
-
Låt det hela svalna en stund och slå sedan upp i 6 dessertskålar, glas, silikonformar eller kaffemuggar och ställ in dem i kylen. Eller så låter du puddingen stelna i kyl och vispar upp den lätt så allt blandas, spritsa sedan upp den i formen du tänkt använda.
-
Låt det stå och ”stanna” i kylen minst 4 timmar.
Köp och felrapport
Snabb leverans. Mycket bra årerkoppling vid fel på vara. Mycket nöjd ????