

Belgisk Mjölkchoklad, 1 kg - Callebaut 823
Om Callebaut Choklad
Callebaut tillverkar Belgisk choklad med de finaste ingredienserna vilket gör att chokladen håller hög kvalitet och har gjort det ända sedan 1911. Använd Callebauts choklad för att göra egna praliner, eller när du bakar brownies, kladdkaka, chocolate chip cookies eller något annat gott.
- 1 kg mjölkchoklad
- God smak
- Praliner, dessert m.m
Produktinformation
- Kontakt 0920-12210
- Svensk innehållsförteckning
- Fri frakt över 499 kr
- God smak
Callebaut's mjölkchokladknappar innehåller 33,6% kakao och är tillverkade av den finaste belgiska chokladen. Chokladknapparna passar perfekt till att smältas och har en balanserad mjölk, kakao- och kolasmak.
Använd mjölkchoklad till pralintillverkning, desserter, cake pops, kakor eller till att glasera muffins och tårtor med. Vi har även en mörk choklad från Callebaut som är god att använda och variera med.
- Innehåll: 1 kg
- Mjölkchoklad 823
- Fin belgisk choklad
- Viskositet: 3 droppar
Mjölkchoklad
Mjölkchoklad ska innehålla minst 25% kakao för att få kallas mjölkchoklad. Den innehåller även mjölkprodukter som till exempel mjölkpulver eller mjölk. Oftast innehåller mjölkchoklad även socker, kakaomassa, kakaosmör och vanilj. Använd mjölkchoklad när du bakar eller gör praliner.
Ingredienser
Ingredienser: socker, kakaosmör, helMJÖLKspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: SOJAlecitin, naturlig vaniljsmak. Kosher. www.lyckasmedmat.se
Viskositet choklad | Viskositet innebär hur trögflytande chokladen är. Ju högre viskositet desto mer trögflytande. På chokladförpackningen anges viskositet oftast i droppar. Läs mer om viskositet här! |
Referens | 823-E3-U68 |
Kategorier | Choklad |