


Om Callebaut Choklad
Callebaut Gold Belgisk choklad Karamell, 2,5 kg
- God smak
- Storpack
- Praliner, ganache
Beskrivning
Callebaut Chocolate Callets Gold har en intensiv men balanserad chokladkola smak. Toffee, smör, grädde och lite salt också sätter också en ton på smaken.
Den är perfekta för att göra desserter, praliner, chokladbavaroise, ganache och mycket mer. Du får även en strålande effekt på cupcakes och kex om du doppar dem i denna choklad.
- Färg: Vackert varm karamell och ljusgul färg.
- Innehåll: 2,5 kg.
- Förvaringsanvisningar: 12-20 ° C, i en mörk luktfri miljö.
- Viskositet: 3 droppar
Temperaturskillnader kan göra att vissa chokladknappar smälter under transport och lagring. De kan fortfarande användas, men knapparna återfår inte sin ursprungliga form.
Ingredienser
Ingredienser: kakaosmör, socker, MJÖLKPULVER, laktos (MJÖLK), vasslepulver (MJÖLK), skummjölkspulver, socker, emulgeringsmedel (E322) (SOJA), naturlig vaniljsmak. www.lyckasmedmat.se
Beskrivning
Viskositet choklad | Viskositet innebär hur trögflytande chokladen är. Ju högre viskositet desto mer trögflytande. På chokladförpackningen anges viskositet oftast i droppar. Läs mer om viskositet här! |
Temperera choklad | Temperera chokladen för att få den hårdare och glansigare. Lär dig mer om att temperera choklad. |
Referens | CHK-R30GOLD-E4-U70 |
Kategorier | Ätbart, Choklad |