

Chokladknappar vit choklad 400g - Callebaut W2
Om Callebaut Choklad
Callebaut tillverkar Belgisk choklad med de finaste ingredienserna vilket gör att chokladen håller hög kvalitet och har gjort det ända sedan 1911. Använd Callebauts choklad för att göra egna praliner, eller när du bakar brownies, kladdkaka, chocolate chip cookies eller något annat gott.
- W2 Vit choklad
- 400 g
- Chokladknappar
Produktinformation
- Kontakt 0920-12210
- Svensk innehållsförteckning
- Fri frakt över 499 kr
- God smak
Vit choklad från Callebaut i en påse á 400 g. Perfekt när du inte behöver så mycket choklad eller vill testa en ny smak. Callebauts choklad är av hög kvalitet och tillverkad av den finaste belgiska chokladen. Chokladen har en underbar smak av mjölk, karamell- och vanilijnoter i perfekt balans. W2 belgisk vit choklad är en riktig allround-choklad som passar till chokladkakor, figurer, i mousser, glass, drinkar, såser och mycket annat.
Den vita chokladen från Callebaut innehåller 28% kakao och är perfekt för dig som gör egna praliner, för desserter, cake pops eller att glasera muffins och tårtor med. Om du vill färga choklad så är vit choklad perfekt! Färgerna är lättare att få till och syns tydligare. Du kan använda pulverfärger eller våra färdiga chokladfärger!
- Innehåll: 400 g
- Vit choklad W2
- Hög kvalitet
- Smälts enkelt ner
- Viskositet: 3 droppar
Ingredienser
Ingredienser: socker, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, naturlig vaniljsmak. Kosher. www.lyckasmedmat.se
Färga Choklad | Vill du färga Choklad rekommenderar vi dig att använda chokladfärger eller Pulverfärger. Observera att du inte kan färga Choklad med Pastafärg. Tips! Använd dig av vit choklad så färgerna syns tydligt! |
Melts | På grund av temperaturskillnader under transporten och förvaring kan chokladen smälta och klumpa ihop sig. Detta påverkar inte produktens egenskaper och det är bara att fördela i mindre bitar. |
Viskositet choklad | Viskositet innebär hur trögflytande chokladen är. Ju högre viskositet desto mer trögflytande. På chokladförpackningen anges viskositet oftast i droppar. Läs mer om viskositet här! |
Referens | W2-E0-D94 |
Kategorier | Choklad |