
Chokladknappar mörk choklad 70,5%, 400g - Callebaut
Om Callebaut Choklad
Callebaut tillverkar Belgisk choklad med de finaste ingredienserna vilket gör att chokladen håller hög kvalitet och har gjort det ända sedan 1911. Använd Callebauts choklad för att göra egna praliner, eller när du bakar brownies, kladdkaka, chocolate chip cookies eller något annat gott.
- Belgisk choklad
- 400 g
- Mörk choklad
Produktinformation
- Kontakt 0920-12210
- Svensk innehållsförteckning
- Fri frakt över 499 kr
- God smak
Callebauts choklad 70-30-38 är mörka chokladknappar med minst 70,5% kakao. Här i en lite mindre påse om 400g. Perfekt när du inte behöver så mycket choklad eller vill testa en ny smak. Callebauts mörka choklad är av hög kvalitet och tillverkad av den finaste belgiska chokladen.
De här chokladknapparna är gjorda för att smältas. Chokladen har en intensiv men ändå balanserad chokladsmak som domineras av rostad kakao, bittra noter och en fräsch och fruktig hint. Perfekt för dig som vill ha en rik chokladsmak i dina bakverk och praliner.
- Innehåll: 400 g
- Mörka chokladknappar 70-30-30
- Hög kvalitet
- Smälts enkelt ner
- Viskositet: 2 droppar
Ingredienser
Ingredienser: kakaomassa, socker,fettreducerat kakaopulver, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, naturlig vaniljsmak. Kan innehålla MJÖLK. www.lyckasmedmat.se
Melts | På grund av temperaturskillnader under transporten och förvaring kan chokladen smälta och klumpa ihop sig. Detta påverkar inte produktens egenskaper och det är bara att fördela i mindre bitar. |
Viskositet choklad | Viskositet innebär hur trögflytande chokladen är. Ju högre viskositet desto mer trögflytande. På chokladförpackningen anges viskositet oftast i droppar. Läs mer om viskositet här! |
Referens | 70-30-38-E0-D94 |
Kategorier | Choklad |