Vi söker en bloggare med inriktning mat och bak

Lyckasmedmat.se ligger beläget i Luleå. Vi är ett ambitiöst team som jobbar för att skapa Sveriges bästa utbud och shoppingupplevelse inom matlagning och bakning. Nu söker vi en medarbetare till vår butik som kommer få jobba med nedanstående punkter. Ta chansen att bli en del av vårt team, när vi nu söker en begåvad och driven kollega för att ta ytterligare steg mot våra mål.

Om tjänsten

Hos oss kommer dina sysslor i första hand vara att utveckla vår sida med recept och tips. Du kommer att laga mat, baka, skapa recept och inspirationsbilder och filmer till vår blogg och våra sociala medier.

Du kommer även att få jobba en del ute i butiken som butikssäljare. Större delen av försäljningen sker över nätet och du får även plocka, packa och skicka iväg beställningar.

Vi driver ständigt spännande projekt som löper utanför det normala arbetsflödet där du får möjlighet att få engagera dig med att både utveckla och skapa sådant som just du är intresserad av eller bra på, vilket bidrar till att göra ditt arbete varierat och roligt. Med tiden får du mer och större ansvar för att representera oss till det yttersta i vår bransch. Tjänsten innefattar 6 timmar om dagen från början av april, möjlighet till heltid finns. Tjänsten finns i Luleå.

Om dig

Du är social, positiv och älskar att hjälpa andra människor och när du får någon att le blir du varm inombords. Du är strukturerad och ordningsam och bra på att lära dig nya saker.

Som person är du passionerad och genuint intresserad av bakning och webbhandel. Du arbetar utan problem självständigt och trivs när du får bidra med dina egna tankar och idéer som driver ditt arbete framåt i högt tempo.

Du är duktig på att formulera dig i skrift i det svenska språket. Du är fantasifull och kreativ i ditt arbete, oavsett om det gäller texter eller andra delar i ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi kräver inte att få se ditt CV, utan det vi helst vill se är en länk till din blogg/Instagram/Facebook eller andra sociala medier där du lägger ut dina kreationer i köket, oavsett om det gäller matlagning eller bakning, så att vi kan skapa oss en uppfattning om dina kunskaper i matlagning, bakning, foto och film.

  • Social och positiv
  • Bra på foto och film
  • Bra på att formulera dig i skrift
  • Kunskap om Facebook annonser
  • Grundläggande kunskaper i HTML
  • Bra på Sociala medier
  • Mat- eller bakblogg är meriterande

Så ansöker du

Tjänsten tillsätts löpande med sista ansökningsdag 2018-04-03. Så snart vi hittar rätt kandidat tillsätts tjänsten, så skicka din ansökan snarast. Tillträde omgående, men hör av dig om dina förutsättningar ser annorlunda ut.

Skicka din ansökan till info@lyckasmedmat.se och ange “Medarbetare” i ämnesraden. För frågor angående tjänsten kontakta Peder Näslund, 0920-12210 eller peder@lyckasmedmat.se


6676 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Eva 2018/04/19
Bra
Smidigt och snabbt
Nadja 2018/04/18
Beställning
Hej. Jag är jättenöjd med allt jag fått! Det finns allt hos er som man behöver. Tack så mycket. Kommer att beställa...
Wam 2018/04/18
Toppen
Älskar denna butik
Emma 2018/04/18
bäst på service
Bäst
Stina 2018/04/18
Beställning
Fantatisk service av trevliga människor! Min beställning klantades bort av Postnord och utan mankemang skickade de...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.77