•  Kök och Bakredskap
  •  Med omgående leverans
  •  120 dagar öppet köp

Finalister Tårtmästare 2020

Finalister Tårtmästare 2020

Vi har fått in mängder av bidrag på kreativa och vackra tårtor. Juryn har utsett finalisterna i tävlingen Årets Tårmästare 2020. Här nedan kan du läsa motiveringarna och se vilka tårtor som är i final. Juryns bidrag presenteras utan inbördes ordning.

Vinnaren till Gilla Priset 2020 har röstats fram och presenteras även här! Vinsten består av fina priser från FunCakes till ett värde av ca 3000 kronor.


Jurymedlem Anna Grund

Anna Grund driver CakesbyAnnaG. Hon har bakat tårtor i 3 år och har sedan 2 år tillbaka ett eget företag vid sidan om sitt heltidsjobb som idrottslärare. Anna älskar att lära sig nya tekniker och att låta varje tårta bli unik. Framför allt gillar hon bröllop. Hela processen från att möta brudparet till att lämna över tårtan på bröllopsdagen. Praliner har det senaste året blivit en stor del av Annas verksamhet och där är möjligheterna till variation oändliga.

Instagram: cakesbyannag | Hemsida: CakesbyAnnaG

Anna Grund.

Nedan hittar du Annas 3 favoriter:

Halloweenhäxa | Inskickad av Thelma Lundin
Makalöst välgjord tårta som garanterat kommer bli festens snackis oavsett ålder på deltagarna. Äpplet är verkligen pricken över i på denna magiska kreation.
Se bidraget här

Halloweenhäxa.

Ballerinas dröm | Inskickad av Anna Marczak
Otroligt elegant och stilren design som gör tårtan oförglömlig. Fantastiska detaljer från ballerinaskorna till arbetet med waferpaper, en sann dröm för en ballerina!
Se bidraget här

En ballerinas dröm.

Lejonfamilj | Inskickad av Sissi Sarian
Perfektion är första tanken både när det gäller tekniken på arbetet och känslan den förmedlar. Jag kan riktigt känna lejonhanens stolthet över sin familj och detaljerna i tårtan är enastående!
Se bidraget här

Lejonfamilj.


Jurymedlem Karolina Velozo

Karolina har så  länge hon kan minnas varit fascinerad av tårtor, inte bara för att de är goda, utan även av alla detaljer och former som man kan göra. Att baka och dekorerar tårtor är att göra konst i socker för henne, man kan göra otroligt mycket bara man har obegränsad fantasi, engagemang och tålamod – Något som Karolina definitivt har!


Instagram: karolina_sweetcake | Hemsida: My Sweet Pink Cake

Karolina Velozo.

Nedan hittar du Karolinas 3 favoriter:

Patek klocka | Inskickad av Alicja Domanska
En exklusiv presentbox med dyrbar innehåll. Tårtkonstnären har varit noggrant med detaljer, som gör denna tårta till en underbar skapelse.
Se bidraget här

Patek klocka.

Höstens drottning | Inskickad av My Lillvede
Motivering: Elegant och pompös! Tårtkonstnären har minutiös placerat blommorna och detaljer så att tårtan blir en enastående centerpiece på ett bröllop!
Se bidraget här

Höstens drottning. Våningstårta.

Påsktårta | Inskickad av Thelma Lundin
Motivering: Utan tvekan är alla detaljer i denna skapelse min absolut favorit! Tårtkonstnär har med skicklighet lyckas göra en förtjusande och söt tårta!

Dt här var även en av Anna Winérs favoriter. Hennes motivering lyder: Jag är mållös! Den här tårtan är sagolik och otroligt vacker. Den sticker verkligen ut från mängden och påminner om vackra bokmärken och sagoböcker från förr, den väcker otroligt fina barndomsminnen. Välgjorda detaljer och perfekta färgkombinationer är bara det lilla i den här tårtan. Konsten att ge figurer av sockerpasta charm, uttryck och själ är något skaparen visar stor kunskap inom. Wow!

Se bidraget här

Påsktårta.


Jurymedlem Anna Winér

Anna Winér driver det kreativa instagramkontot med samma namn. Där delar hon med sig av  sina allergianpassade och kreativa bakverk. Oavsett om du är vegan, glutenintolerant, diabetiker eller har någon allergi ska du alltid känna att det finns något gott även för dig. Du ska inte behöva känna dig till besvär bara för att du är allergisk. Inte anses tråkig bara för att  du äter sockerfritt. Och, inte bli utesluten från festligheter bara för att du behöver specialkost. Anna vill visa att hennes recept är både enkla och goda att kunna baka “till alla”.

Instagram: anna_winer

Anna Winér.

Nedan hittar du Annas 3 favoriter:

Namngivelsetårta med skogsdjur | Inskickad av Martina Leek
Motivering: En otroligt välgjord och detaljrik tårta som direkt fångade min uppmärksamhet. Den tar mig med på en resa till sagornas värld och varje litet djur har sin personlighet och charm. För varje gång jag tittar på tårtan ser jag nya detaljer och förstår att skaparen inte låtit något gå åt slumpen. Underbart välgjord och sagolikt fin!
Se bidraget här

Tårta med skogsdjur.

Astrid | Inskickad av Veronica Aster
Motivering: Vilket mästerverk! Jag tappade verkligen hakan när den här otroliga tårtan dök upp. Detaljerna, färgerna, tiden som ligger bakom – allt gör mig mäkta imponerad. Stor applåd till skaparen som verkligen visar på perfektion och konsten att skapa något utöver det vanliga av en tårta.

Motivering från Karolina Velozo som även hon valde ut Astrid som en favorit: Mycket imponerad! Stort kreativitet med otroligt många verklighetstrogna och välarbetade detaljer, tårtkonstnären har lyckats skulptera en fantastiskt tårta!

Se bidraget här

Astrid Lindgren.

Den stora bullfesten | Inskickad av Marie Hughes
Underbart kreativ tårta där skaparen verkligen gjort något nytänkande och riktigt inspirerande. Två bakelser i ett gör den riktigt läcker, snyggt genomfört!
Se bidraget här

Bullfesten, en bulltårta.


Vinnare av Gilla Priset 2020

Tirex Dinosaur - En detaljrik dinotårta täckt med sockerpasta.

Inskickad av Rania Kanaan | Se bidraget här


Gilla Priset består av fina priser från FunCakes till ett värde av 3000 kronor.

Tirex Dinosaur - En detaljrik dinotårta täckt med sockerpasta! | Inskickad av Rania Kanaan
Gilla Priset består av fina priser från FunCakes till ett värde av ca 3000 kronor.
Se bidraget här

Tirex Dinosaur.


Lyckas med mat vill passa på att tacka för alla fantastiska bidrag i årets tävling. Vi har fått se många otroligt fina teman på de cirka 600 tårtor som deltagit. Vi riktar även ett stort tack till juryn för ert arbete med att utse finalisterna. Tack till er alla!

Här kan du se alla tävlingsbidrag till Årets Tårtmästare 2020

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8566 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se
Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt