Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Kök och Bakredskap
  •  Med omgående leverans
  •  120 dagars öppet köp
sylt-och-sockertermometer-kitchen-craft
Kitchen Craft

Sylt- och sockertermometer - Kitchen Craft

Kökstermometer till temperaturmätning av saft, mamelad, olja eller sylt. Läs mer om produkten
51 kr
Inkl. moms
Tillfälligt slut
Slut i Lager
Meddela mig när produkten är i lager
Om Kitchen Craft

I KitchenCrafts produktfamilj finns flera varumärken förutom deras eget, såsom MasterClass, Let's Make, Colourworks, Miniamo med flera. KitchenCraft har en enorm bredd av köksredskap och designar och utvecklar över 5000 köksprodukter i Storbritannien.

Läs mer om Kitchen Craft

  • Klämma för upphängning
  • Upp till 200C
  • Lättanvänd

Produktinformation

Sockertermometer från Kitchen Craft som även fungerar som sylttermometer. Sockertermometern visar temperaturer både i Celsius och Fahrenheit och mäter upp till 200°C. Termometern har ett smart hänge som du kan klämma fast på grytans kant där den sitter stadigt och håller koll på temperaturen åt dig. Siffrorna är tydliga så att du lätt kan läsa av temperaturen och se när din blandning har uppnått rätt tillagningstemperatur. Underlättar för alla oss som älskar att göra knäck, kola, godis, sylt och andra söta saker!

Smart sockertermometer till mat och bak

Denna sockertermometer kan du lätt hänga upp på kanten vilket är perfekt till många olika typer av maträtter, godis och desserter. Med hjälp av den smarta hänganordningen där du kan bestämma hur högt eller lågt upp den ska hänga passar denna sockertermometer bra till alla olika sorters kastruller och grytor. Sockertermometern sitter stadigt fast i kanten och åker inte runt så att du enkelt kan läsa av temperaturen. Nu kan du fixa kolor, knäck, godisar och annat i perfekt konsistens varje gång!

Koktemperaturer

  • Sylt och marmelad ska kokas upp till 105-106°C.
  • Sockerlag ska kokas upp till 107°C.

Lyckas med mat tipsar

  • Sockertermometer är en förutsättning för att kunna göra riktig kola och knäck, utan rätt temperatur får inte dina godbitar rätt konsistens.
  • Var försiktig när du tar upp din sockertermometer ur grytan! Håll den röda bollen medan du lyfter ur termometern så du inte bränner fingrarna!

Produktomdömen (23)

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8578 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se