Kontakta oss
Prisjakt
4.66 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagars öppet köp
Om Masterclass
MasterClass har ett brett sortiment av produkter, allt från knivar, köks- och bakredskap och verktyg till förvaring. Allt detta i samordnade, högkvalitativa och attraktiva förpackningar.... Läs mer om Masterclass
Masterclass

Marinadspruta - Flavour Injector

181 kr
Inkl. moms
Omgående leverans
I Lager

Beskrivning

Det är insidan som räknas, eller hur? Marinadspruta eller köttspruta i rostfrittstål som gör underverk för din matlagning. Istället för att bara ha marinad och kryddor på ytan så ser denna marinadspruta till så att du även får till en smakexplosion inne i köttet. Perfekt när du ska tillaga lite tjockare och större bitar kött.

Marinadsprutan är tillverkad av rostfritt stål och kommer i ett set med två nålar i olika storlekar. En smalare för flytande marinader och en tjockare för kryddor, örter och lite tjockare såser. Det ger en snabb och mycket effektiv marinering och smaksättning av kött. Den här sprutan från MasterClass är rejäl och håller hög kvalitet.

Använd gärna en liten diskborste för att komma åt ordentligt, tillsammans med vanligt diskmedel och varmt vatten när sprutan ska rengöras.

  • Marinadsprutan tål diskmaskin
  • Total längd: 26,5 cm
  • Längd på nålar: 9 cm

Marinadspruta för mer smak

Användningsområdet för en marinadspruta är många. Piffa upp kycklingfiléerna till vardags, sätt en extra knorr på din pulled pork eller förvandla din grillbit till en smakbomb. Eller varför inte marinera frukten inifrån.

En stor fördel med en marinadspruta är att den förenklar förberedelsen av ditt kött då du slipper vänta lika länge som en vanlig marinering eller skära skåror i ditt kött för att få in din smaksättning. Marinadsprutan är enkel att fylla på, använda och att rengöra. Med sina två olika nålar passar denna marinad- och köttspruta till alla sorters kött och råvaror.

Det finns många fördelar med att använda en marinadspruta. Köttet torkar inte ut, utan blir både saftigt samt riktigt smakrikt. Smaken sätter sig inte bara på ytan utan hela biten blir saftig och god. En annan riktigt bra fördel är att du slipper marinera många timmar i förväg. Direkt du har sprutat in smakerna är det färdigmarinerat!

Lyckas med mat tipsar om marinadspruta

  • Testa marinadsprutan nästa gång du har grillfest och imponera på dina gäster med en smaksensation.
  • Sista minuten bjudning? Använd marinadsprutan för att korta ner tiden det tar att förbereda köttet.
  • Marinadspruta går även under namnen kryddspruta, köttspruta, saltspruta och BBQ marinadspruta

Beskrivning

Referens MCINJSS
KategorierGrillredskapFarsdagspresenter

Recensioner (10)

4.50 av 5 (10 recensioner)

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8809 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se