Tempereringsmaskin till Choklad 1,5L - Städter

Slut i lager

Betyg: 5.00 av 5 (1 röster)

1 199 kr

Städter

330078

  • 1,5 Liter
  • Rostfritt stål
  • Lättanvänd

Mer information

Ta kontroll över din choklad med din egna tempereringsmaskin! Du smälter din choklad enkelt med exakta grader för att smidigt skapa dina chokladpraliner! Du ställer enkelt vredet på mellan 0-60 grader och sedan låter du maskinen göra jobbet! Det matchande locket gör det möjligt att hålla temperaturen under en längre tid. Temperaturen kontrolleras hela tiden av en termostat, maskinen säger till när rätt temperatur är nådd.

1/6 GN behållaren av rostfritt stål mäter 16,5 x 18 x 10 cm och har en kapacitet på 1,5 liter. Den är även löstagbar för att diskas i diskmaskin. Maskinen i sig tvättas enkelt med en mjuk disktrasa och milt diskmedel.

Du kan självklart varmhålla andra maträtter och godsaker i maskinen, endast fantasin sätter gränser!

  • Kapacitet: 1,5 Liter
  • Mellan 0-60°C
  • Diskmaskinssäker behållare
  • Löstagbar behållare av rostfritt stål
  • Instruktioner medföljer
  • Grader och fahrenheit

Temperera choklad

Finhacka chokladen. Värm till 48-50°C för mörk choklad, 45°C för mjölkchoklad och 45°C för vit choklad. Sänk temperaturen tills den är 27-28°C för mörk choklad, 25-27°C för mjölkchoklad och 25-29°C för vit choklad. Värm därefter upp den till 31-32°C för mörk choklad, 30°C för mjölkchoklad och 29°C för vit choklad.

Valrhona choklad ska smältas till en lite högre temperatur än andra märken för att allt kakaosmör ska smälta. För mörk choklad 55-58°C, för mjölkchoklad och vit choklad 48-50°C.

KöksapparaterChoklad

 1 Recension
Skriv en recension!

Ett av mina bästa köp

Verifierad Köpare  Datum 2020/02/16

Har haft den här i några år nu, och den har använts flitigt. Särskilt sedan jag kom på hur man "latmanstempererar" chokladen. (Det funkar dock inte så bra på ljus och vit choklad.) Det är väldigt enkelt men tar en hel del tid, och man kan inte temperera så mycket choklad åt gången. 100-150 g brukar funka bra. Ställ bara in vredet på 32 grader, häll i den hackade chokladen (eller chokladknappar) och vänta tills den har smält. Rör om då och då. All choklad är ju redan tempererad när man köper den, så värmer man inte upp den över rätt gradtal förblir den tempererad.

Rapportera missbruk

Skriv din recension

Tempereringsmaskin till Choklad 1,5L - Städter

Tempereringsmaskin till Choklad 1,5L - Städter

Smält och varmhåll din choklad enkelt och smidigt med din egna tempereringsmaskin!



7871 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.82 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
åke 2020/02/19
kryddhylla
bästa köpet i år vilken överblick av kryddor super nöjd
MICHAEL OSKARSSON 2020/02/19
KÖP
ett fantastiskt sortiment och service
Elvira 2020/02/18
Älskar lyckasmedmat!
Här finns allt man behöver till baket, och lite till. Hittar mer och mer grejer jag blir sugen på att testa! Priserna...
essensflaskor 2020/02/18
snabb leverans
Det gick fort att få varorna. Men mycket dyr frakt,49kr för två små (ca10cm höga) essens flaskor.
Margaretha... 2020/02/17
Helt nöjd kund
Nöjd med min vara,snabb leverans,kommer tillbaka som kund.Mvh

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här