Luxury Cake Drip Mjölkchoklad - PME

I lager med Omgående leverans

110 kr

I Butik och Webblager

PME Arts & Crafts

DS400

  • Enkel att använda
  • Dekorera tårtor
  • Chokladsmak

Mer information

Cake Drip från PME med smak av mjölkchoklad är redo att användas direkt. Det behövs ingen värme så det är enkelt att hålla det rent och snyggt under tiden du dekorerar dina bakverk. Flaskan är försedd med en pip som gör det enkelt att applicera chokladen där du vill ha den. Dekorera tårtor, cupcakes och andra bakverk med denna lyxiga cake drip.

Skaka ordentligt innan användning.

  • 150 gram
  • Innehåller kakao
  • Förvaring: Svalt och mörkt
  • Skydda från solljus
  • Förvaras oåtkomlig för barn

Ingredienser: socker, olja (solrosolja) choklad (15%) (fettreducerad kakao, socker, kakaosmör), HELMJÖLKSPULVER, fettreducerad kakao, emugleringsmedel: E471 (SOJA), naturligt smakämne, Antioxidant: rosmarin (extrakt). Kan innehålla spår av NÖTTER. www.lyckasmedmat.se

ÄtbartChokladMirror Glaze & Glasyr

 Inga recensioner än
Skriv en recension!

Skriv din recension

Luxury Cake Drip Mjölkchoklad - PME

Luxury Cake Drip Mjölkchoklad - PME

Luxury Cake Drip med smak av möjlkchoklad från PME. Perfekt att använda vid dekoration av t.ex. tårtan.



8078 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.82 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Maude Adolfsson 2020/06/29
Jättebra
Fantastiskt bakform , till matbröd och små sockerkakor mm. Mycket nöjd
Viktoriya 2020/06/29
bakning
I have ordered many forms for making a cake and happy to get them! Very fast sending my order, thank you. Good job!
Sara Eriksson 2020/06/29
Otroligt snabb service.
Alltid lika trevligt att handla här. Snabba leveranser, bra service
RonjaBakar 2020/06/28
En av de bästa bakbutikerna
Mycket nöjd, allt på samma ställe. beställer nästan allt härifrån.
Jimmy mattson 2020/06/27
Bra
Köpte smaksättare till bakverk, använde dem för att piffa upp snuset, funkar utomordentligt bra.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här