Kontakta oss
Prisjakt
4.62 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  Svensk innehållsförteckning
Cacao Barry - Alunga 41% - Mjölkchoklad.
Om Cacao Barry
Cacao Barry är en av världens ledande chokladtillverkare. Som tidigare kaffe- och tehandlare satte Barry-familjen standarden redan 1842 genom att resa till Afrika och skörda ett urval av... Läs mer om Cacao Barry
Cacao Barry

Cacao Barry - Alunga 41% - Mjölkchoklad

  • 41% kakao
  • 1 kg
  • Mjölkchoklad
259 kr
Inkl. moms
Omgående leverans
I Lager

Beskrivning

Chokladknappar Alunga är en mjölkchoklad med en liten intensivare kakaosmak. En "ny generation" choklad med en ren och intensiv smak av kakao tack vare den nya och unika metoden för jäsning: Q-jäsning. Den har rostande toner och en tydlig smak av mjölk, men inte alls lika söt som många andra. Denna choklad har en lite bättre kvalité och samtidigt en högre kakaohalt, du kan skapa fantastiska desserter eller praliner med Alunga.

  • 1 kg
  • Mjölkchoklad
  • Viskositet: 3 droppar

Ingredienser

Ingredienser: Socker, kakaomassa,  kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel – SOJALECITIN, naturligt vaniljarom. Q jäsning: kakaomassa, kakaopulver. www.lyckasmedmat.se

Beskrivning

Viskositet choklad

Viskositet innebär hur trögflytande chokladen är. Ju högre viskositet desto mer trögflytande. På chokladförpackningen anges viskositet oftast i droppar. Läs mer om viskositet här!

Temperera choklad

Temperera chokladen för att få den hårdare och glansigare. Lär dig mer om att temperera choklad.

Referens CHM-Q41ALUN-2B-U73
KategorierChokladMjölkchokladCouverturechoklad

Recensioner (0)

Bli först att recensera produkten.

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8802 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se