
Om Cacao Barry
Cacao Barry - Inaya 65% - Mörk Choklad
- 65% kakao
- Choklad
- Varm choklad
Beskrivning
Inaya är en mörk chokladcouvertyr med en intensiv kakaosmak och en bra balans mellan bitterhet och syrliga toner. En "ny generation" choklad med en ren och intensiv smak av kakao tack vare den nya och unika metoden för jäsning: Q-jäsning. Inaya chokladcouvertyr innehåller alkaliskt kakaopulver som är utmärkt om man ska göra ganache eller mousse. Fungerar även väldigt bra till chokladdrycker.
- 1 kg
- Mörk choklad
- Viskositet: 2 droppar
Ingredienser
Ingredienser: Kakaomassa, socker, fettreducerat kakaopulver, emulgeringsmedel, SOJALECITIN, naturlig vaniljsmak, Kan innehålla MJÖLK, Q-jäsningsingrediens; kakaomassa, kakaopulver. www.lyckasmedmat.se
Beskrivning
Viskositet choklad | Viskositet innebär hur trögflytande chokladen är. Ju högre viskositet desto mer trögflytande. På chokladförpackningen anges viskositet oftast i droppar. Läs mer om viskositet här! |
Temperera choklad | Temperera chokladen för att få den hårdare och glansigare. Lär dig mer om att temperera choklad. |
Referens | CHD-Q41ALUN-2B-U73 |
Kategorier | Choklad, Mörk choklad, Couverturechoklad |