•  Kök och Bakredskap
  •  Med omgående leverans
  •  Svensk innehållsförteckning
Röd Pastafärg - SweetKitchen
SweetKitchen

Röd Pastafärg - SweetKitchen

35 kr
Inkl. moms
Omgående leverans
Sista produkten i lager
Om SweetKitchen

SweetKitchen är ett danskt varumärke inom bakning. Frystorkade hallon och jordgubbar, bärpulver, strössel i alla möjliga former och färger och smaksättningar av olika slag. Dekorera och smaksätt cupcakes, glass, yoghurt, tårtor och annat med SweetKitchens goda produkter!

Läs mer om SweetKitchen

  • Röd
  • 25 gram
  • Sockerpasta, marsipan, mm.

Produktinformation

Röd pastafärg som är mycket dryg. Använd en tandpetare när du ska sticka färg i massan som ska färgas. Knåda sedan massan när färgen ska fördelas. Om det behövs mer färg tar du det med en ny tandpetare. Färgen kan användas till grädde, sockerpasta, marsipan, deg, glasyr, isomalt m.m.

SweetKitchens koncentrerade pastafärger är glutenfria, GMO fria och vegetariska.

Röd är en färg som kan vara svår att få till. Den ursprungliga färgen på massan påverkar resultatet när du färgar in t.ex. sockerpasta. Om du färgar vit sockerpasta med röd pastafärg blir den oftast rosa. För att få röd sockerpasta färgar du först in den vita sockerpastan med en rosa färg, tillsätt därefter den röda färgen.

  • Färg: Röd
  • Innehåll: 25 g

Ingredienser

Ingredienser: Glukossirap, vatten, förtjockningsmedel E1422, konserveringsmedel: ättiksyra, färg: E104 och E129. E104 och E129 kan ha en negativ inverkan på barns aktivitet och koncentrationsförmåga. Alla färger är GMO-fria, vegetariska och glutenfria. Kan innehålla spår av NÖTTER. www.lyckasmedmat.se

Färga Choklad Vill du färga Choklad rekommenderar vi dig att använda chokladfärger eller Pulverfärger. Observera att du inte kan färga Choklad med Pastafärg. Tips! Använd dig av vit choklad så färgerna syns tydligt!
Referens SW327
KategorierHushållsfärgerPastafärger

Produktomdömen (0)

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8566 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se
Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt