Chocolate World Pralinform Snäcka

I lager med Omgående leverans

Betyg: 5.00 av 5 (1 röster)

210 kr

I Butik och Webblager

Chocolate World

CW1084

Mer information

Professionella gjutformar till chokladpraliner tillverkade av stadig polykarbonat. Passar perfekt till dig som gillar att göra egna praliner hemma! Använd din favoritfyllning; nougat, marsipan eller det du tycker bäst om. Formarna kommer från Chocolate World i Belgien och används av konditorier och chokladtillverkare över hela världen. Chokladåtgång är ca 290 g per form. Överraska dina vänner med en lyxig choklad!

  •     Pralinform: Snäcka
  •     Storlek: 275 x 135 x 24 mm
  •     Antal praliner: 24
  •     Storlek per pralin: 35 x 29 x 21 mm
  •     Färdig vikt: 15 g/pralin

 

Pralinformar
  • Innan du gjuter praliner måste chokladen tempereras eller så använder du non-temp choklad. (Detta för att de ska lossna från pralinformarna)

Pralinformar

 1 Recension
Skriv en recension!

Verifierad Köpare  Datum 2015/06/02

Motsvarade mina högt ställda förväntningar. Kommer troligen köpa fler formar från Chocolate World framöver.

Rapportera missbruk

Skriv din recension

Chocolate World Pralinform Snäcka

Chocolate World Pralinform Snäcka

Överraska familj och vänner med lyxiga hemmagjorda praliner i form av snäckor.



7950 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.82 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Rita Smedberg 2020/04/05
Mitt omdöme
Som vanligt snabb leverans och varor med hög kvalitet
Monia 2020/04/04
Pålitliga!
Snabb leverans. Bra varor!
Mimmi 2020/04/04
Mått o slick
Snabb leverans, trevlig och bra kundtjänst o information. Verkligen praktisk och bra visp o mätkanna liksom...
Jenny Wolff 2020/04/03
Älskar att handla hos er
Ni är helt klart den bästa butiken att handla ifrån till mitt bageri. Är så glad att jag hittade er. Beställer bara...
Maria 2020/04/03
Snabbast på leverans!
Beställer man före lunch så kommer alltid varorna dagen efter! Så bra!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här