Tempereringsmaskin till Choklad 1,5L - Städter

Fri Frakt, I lager med Omgående leverans

Betyg: 5.00 av 5 (1 röster)

1 199 kr

I Butik och Webblager

Städter

330078

  • 1,5 Liter
  • Rostfritt stål
  • Lättanvänd

Mer information

Med en tempereringsmaskin kan du ta kontroll över din choklad! Du tempererar din choklad enkelt med exakta grader för att smidigt göra dina chokladpraliner! Du ställer enkelt vredet på mellan 0-60 grader och sedan låter du maskinen göra jobbet! Det matchande locket gör det möjligt att hålla temperaturen under en längre tid. Temperaturen kontrolleras hela tiden av en termostat, maskinen säger till när rätt temperatur är nådd.

Temperera choklad hemma

1/6 GN behållaren av rostfritt stål mäter 16,5 x 18 x 10 cm och har en kapacitet på 1,5 liter. Den är även löstagbar för att diskas i diskmaskin. Maskinen i sig tvättas enkelt med en mjuk disktrasa och milt diskmedel.

Du kan självklart varmhålla andra maträtter och godsaker i maskinen, endast fantasin sätter gränser!

När du har tempererat din choklad är det bara att börja skapa dina praliner i valfri pralinform. Dekorera tårtor eller andra bakverk med smält choklad eller doppa frukt i den smälta chokladen och ät direkt eller dekorera dina tårtor med dem. Vi har några enkla guider och recept till hur du lyckas med dina praliner här!

  • Kapacitet: 1,5 Liter
  • Mellan 0-60°C
  • Diskmaskinssäker behållare
  • Löstagbar behållare av rostfritt stål
  • Instruktioner medföljer
  • Grader och fahrenheit

Temperera choklad enkelt

Finhacka chokladen. Värm till 48-50°C för mörk choklad, 45°C för mjölkchoklad och 45°C för vit choklad. Sänk temperaturen tills den är 27-28°C för mörk choklad, 25-27°C för mjölkchoklad och 25-29°C för vit choklad. Värm därefter upp den till 31-32°C för mörk choklad, 30°C för mjölkchoklad och 29°C för vit choklad.

Valrhona choklad ska smältas till en lite högre temperatur än andra märken för att allt kakaosmöret ska smälta.

  • För mörk choklad 55-58°C
  • För mjölkchoklad och vit choklad 48-50°C

KöksapparaterChokladPralintillverkning

 1 Recension
Skriv en recension!

Ett av mina bästa köp

Verifierad Köpare  Datum 2020/02/16

Har haft den här i några år nu, och den har använts flitigt. Särskilt sedan jag kom på hur man "latmanstempererar" chokladen. (Det funkar dock inte så bra på ljus och vit choklad.) Det är väldigt enkelt men tar en hel del tid, och man kan inte temperera så mycket choklad åt gången. 100-150 g brukar funka bra. Ställ bara in vredet på 32 grader, häll i den hackade chokladen (eller chokladknappar) och vänta tills den har smält. Rör om då och då. All choklad är ju redan tempererad när man köper den, så värmer man inte upp den över rätt gradtal förblir den tempererad.

1 av 1 användare tyckte att denna recension var användbar.
Rapportera missbruk

Skriv din recension

Tempereringsmaskin till Choklad 1,5L - Städter

Tempereringsmaskin till Choklad 1,5L - Städter

Smält och varmhåll din choklad enkelt och smidigt med din egna tempereringsmaskin!



8034 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.82 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Britt-Mari 2020/05/28
Mycket nöjd
Fina varor och snabb leverans
Shada 2020/05/27
Nöjd kund!
Jätte nöjd med sakerna jag har beställt!
Sars 2020/05/27
Kärlek
Kärlek till alla fina utstickare
Nettan 2020/05/27
Nöjd kund
Snabb leverans och stort utbud.
Sara 2020/05/26
Snabb leverans
Så sjukt snabba på att leverera!! Och finns det mesta du behöver! Rekommenderas varmt!!!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här