Kontakta oss
Prisjakt
4.62 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagars öppet köp
Om Städter
Städter grundades 1973, och är ett företag vars produkter passar till alla bagare - både hemmabagare och proffs! Städters produkter hittar du på konditorier runtom i hela Europa då företaget... Läs mer om Städter
Städter

Tempereringsmaskin till Choklad 1,5L - Städter

  • 1,5 Liter
  • Rostfritt stål
  • Lättanvänd
1 199 kr
Inkl. moms
Fraktfri produkt Omgående leverans
Sista produkten i lager

Beskrivning

Med en tempereringsmaskin kan du ta kontroll över din choklad! Du tempererar din choklad enkelt med exakta grader för att smidigt göra dina chokladpraliner! Du ställer enkelt vredet på mellan 0-60 grader och sedan låter du maskinen göra jobbet! Det matchande locket gör det möjligt att hålla temperaturen under en längre tid. Temperaturen kontrolleras hela tiden av en termostat, maskinen säger till när rätt temperatur är nådd.

Temperera choklad hemma

1/6 GN behållaren av rostfritt stål mäter 16,5 x 18 x 10 cm och har en kapacitet på 1,5 liter. Den är även löstagbar för att diskas i diskmaskin. Maskinen i sig tvättas enkelt med en mjuk disktrasa och milt diskmedel.

Du kan självklart varmhålla andra maträtter och godsaker i maskinen, endast fantasin sätter gränser!

När du har tempererat din choklad är det bara att börja skapa dina praliner i valfri pralinform. Dekorera tårtor eller andra bakverk med smält choklad eller doppa frukt i den smälta chokladen och ät direkt eller dekorera dina tårtor med dem. Vi har några enkla guider och recept till hur du lyckas med dina praliner här!

  • Kapacitet: 1,5 Liter
  • Mellan 0-60°C
  • Diskmaskinssäker behållare
  • Löstagbar behållare av rostfritt stål
  • Instruktioner medföljer
  • Grader och fahrenheit

Temperera choklad enkelt

Finhacka chokladen. Värm till 48-50°C för mörk choklad, 45°C för mjölkchoklad och 45°C för vit choklad. Sänk temperaturen tills den är 27-28°C för mörk choklad, 25-27°C för mjölkchoklad och 25-29°C för vit choklad. Värm därefter upp den till 31-32°C för mörk choklad, 30°C för mjölkchoklad och 29°C för vit choklad.

Valrhona choklad ska smältas till en lite högre temperatur än andra märken för att allt kakaosmöret ska smälta.

  • För mörk choklad 55-58°C
  • För mjölkchoklad och vit choklad 48-50°C

Beskrivning

Temperera choklad

Temperera chokladen för att få den hårdare och glansigare. Lär dig mer om att temperera choklad.

Referens 330078
KategorierKöksapparaterChokladPralintillverkning

Recensioner (1)

5.00 av 5 (1 recensioner)

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8753 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se