Kontakta oss
Prisjakt
4.59 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Recensioner

Betyg

Våra kunder säger:

4.82 av 5 (8768 recensioner)

Snabb leverans

Snabb leverans och bra produkter!

Jättebra

Jättenöjda och vill köpa igen ????

B

Jättenöjd!

B

Alltid lika nöjd

B

Kanonbra och snabb leverans!

Lyckas med allt.

Ni är fenomenala på att ge mycket snabb service från det man beställer tills man har fått leverans. Mycket bra service från Er och så har det varit... Ni är fenomenala på att ge mycket snabb service från det man beställer tills man har fått leverans. Mycket bra service från Er och så har det varit alla gånger vi har beställt. Ni har också mycket bra och varierande utbud på Era artiklar.

Väldigt nöjd

Nöjd kund som kommer återkomma och väldigt snabb leverans

Project Manager

Produkten (frystorkade hallon) var en praktisk grej. Lätt att hantera, och ett smakfullt tillskott i müslin.

sparta57@hotmail.se

Nöjd med allt jag beställde och snabb leverans.

A

Alltid lika nöjd

B

Perfekt!

Har allt!

Har allt jag behöver, med snabbaste leverans.

Super snabb leverans

Super snabb leverans, bra & serviceminded kundservice . Jätte nöjd!

chokladfärg o askar

Alltid perfekt o snabb leverans. Älskar era produkter!!

Frystorkad.hallon

Jättegott praktiskt både i bak o till musli

Jättenöjd

Jag är alltid nöjd med era produkter och det är även snabb levereras med bra service ????

Mycket nöjd

Alltid mycket bra service när man ringer. Personalen mycket hjälpsamma! Snabba leveranser. Alltid nöjd med produkterna. Dock verkar det vara något... Alltid mycket bra service när man ringer. Personalen mycket hjälpsamma! Snabba leveranser. Alltid nöjd med produkterna. Dock verkar det vara något med mailen, får endast svar hälften av gångerna. Vet inte vad det beror på men det går inte att använda "sortering", dvs hur man vill få upp träffarna på produkterna. Rekommenderar att handla från Lyckas med mat!

Funcakes pulverfärg

Beställde färgen Pink Rose från Funcakes. Blandade med vit choklad men gav tyvärr knappt nån färg alls. Använde istället Cherry red och fick en... Beställde färgen Pink Rose från Funcakes. Blandade med vit choklad men gav tyvärr knappt nån färg alls. Använde istället Cherry red och fick en fin rosa färg.

Snabb leverans!

Snabbt levererar beställningar. Faktiskt Nöjd!

Tårtbrickor

Fina, bra att man kan vända på dem och välja mellan guld eller silverfärgad

Krydda, Berbere

Hej!<br /> Svärfar bodde många år i Afrika, Etiopien, Kenya osv. Vi var lyckliga att hitta någon som sålde Berbere då vi inte haft tillgång till det på... Hej! Svärfar bodde många år i Afrika, Etiopien, Kenya osv. Vi var lyckliga att hitta någon som sålde Berbere då vi inte haft tillgång till det på några år. Men detta är inte Berbere!!! Detta smakar bara curry och har inte den breda smak och styrka kryddan ska ha. Beställning och leverans funkade bra.

EM

Nöjd!

Proffsigt

Alltid nöjd, snabba leveranser och bra service. Senast köpte jag choklad och ett fel i saldot gjorde att produkten jag köpt egentligen var slut.... Alltid nöjd, snabba leveranser och bra service. Senast köpte jag choklad och ett fel i saldot gjorde att produkten jag köpt egentligen var slut. Blev uppringd kort efter beställningen var lagd, fick en annan likvärdig produkt istället.

Nöjd!

Alltid snabba leveranser och prisvärda produkter!

Alltid nöjd!

Alltid nöjd när handlar hos er!<br /> Därför att; ni har ett bra sortiment, ok priser, en lätt och bra hemsida där man hittar och ser produkterna bra... Alltid nöjd när handlar hos er! Därför att; ni har ett bra sortiment, ok priser, en lätt och bra hemsida där man hittar och ser produkterna bra och bra leveranstid! Rekommenderar verkligen er! ????

Service på hög nivå

Hade lite saker som jag vill handla, och inte kom upp i 500:- (fri frakt) så jag tänkte använda erbjudandet som skulle komma via mejl. Det dök inte... Hade lite saker som jag vill handla, och inte kom upp i 500:- (fri frakt) så jag tänkte använda erbjudandet som skulle komma via mejl. Det dök inte upp något, men tack vare servicen i Kundtjänst (Sara), så löste sig allt och jag kunde beställa omgående. Här kommer jag beställa flera gånger. Räkna med det! Tack åter igen!

Jättenöjd

Allt funkade jättebra som vanligt; bra service och bra produkter!

Tryggt och toppklass

Som alltid är beställning och leverans i toppklass. Känner mig alltid trygg i att beställa från Lyckas med mat. ????