
Om LorAnn Oils
LorAnn bagerismak emulsion, hallon
Beskrivning
LorAnn Proffesional Bakery Emulsion är en bagerismak som skiljer sig lite från koncentrerad extrakt eller smakessens. Emulsioner har en rik, robust och långvarig smak. De klarar av höga temperaturer utan att smaken försvinner. Emulsioner passar perfekt till kakor och tårtor, men även till icing och frosting.
Emulsioner är vattenbaserade, alkoholfria alternativ till extrakt. Istället för att använda alkohol är smaken mikroinkapslad i naturliga stabilisatorer och suspenderade i vatten. Inkapslingen gör så att smaken inte förlorar sin karaktär när den utsätts för hög värme.
När du bakar använder du samma mängd emulsion som extrakt, när du använder emulsion till t.ex. frosting och annat som inte ska värmas upp, tar du lite mindre än mängden extrakt som står i receptet.
- Smak: hallon
- Innehåll: 110 ml
- Alkoholfri
- Kosher
- Glutenfri och sockerfri
- Löslig i vatten
Ingredienser
Ingredienser: vatten, propylenglykol, gummi, naturliga och artificiella smakämnen. www.lyckasmedmat.se
Beskrivning
Referens | L0763 |
Kategorier | Smakessenser |