

Om Callebaut Choklad
Belgisk Vit Choklad, 1 kg - Callebaut W2
- 1 kg vit choklad
- God smak
- Praliner, dessert m.m
Beskrivning
Vit choklad från Callebaut innehåller 28% kakao och är tillverkade av den finaste belgiska chokladen. De vita Chokladknapparna passar perfekt till att smältas och har en balanserad krämig mjölksmak.
Använd de till pralintillverkning, desserter, cake pops, kakor eller till att glasera muffins och tårtor. Vit choklad går utmärkt att kombinera med mörk choklad och skapa goda desserter och annat med.
Om du vill färga choklad så är vit choklad perfekt! Färgerna är lättare att få till och syns tydligare. Du kan använda pulverfärger eller våra färdiga chokladfärger!
- Vi Choklad, W2
- Innehåll: 1 kg
- Belgisk choklad av hög kvalitet
- Viskositet: 3 droppar
Callebauts allround vita choklad som alltid fungerar!
W2 är ett av Callebauts ursprungliga recept på choklad som har blivit väldigt omtyckt med åren. Chokladen är så belgisk den bara kan blir, då den främst är gjord på mjölk från belgiska kor som betar på belgiska marker, samt socker från lokalt odlade sockerbetor.
Den har en underbar smak av mjölk, karamell- och vanilijnoter i perfekt balans. W2 belgisk vit choklad är en riktig allround-choklad som passar till chokladkakor, figurer, i mousser, glass, drinkar, såser och mycket annat.
Temperera choklad i mikro
Här har Callebaut Chocolate gjort en video på hur du kan smälta vit choklad i mikrovågsugn.
Ingredienser
Ingredienser: socker, kakaofett, torr helMJÖLK, emulgeringsmedel: sojalcitin, naturlig vaniljsmak. Kosher. www.lyckasmedmat.se
Beskrivning
Färga Choklad | Vill du färga Choklad rekommenderar vi dig att använda chokladfärger eller Pulverfärger. Observera att du inte kan färga Choklad med Pastafärg. Tips! Använd dig av vit choklad så färgerna syns tydligt! |
Viskositet choklad | Viskositet innebär hur trögflytande chokladen är. Ju högre viskositet desto mer trögflytande. På chokladförpackningen anges viskositet oftast i droppar. Läs mer om viskositet här! |
Temperera choklad | Temperera chokladen för att få den hårdare och glansigare. Lär dig mer om att temperera choklad. |
Referens | W2-E3-U68 |
Kategorier | Choklad, Sverige Bakar, Chokladfärger, Vit choklad |