
Om Callebaut Choklad
Belgisk Vit Choklad Velvet, 2,5 kg - Callebaut
- 2,5 kg
- Storpack
- Praliner, desserter m.m.
Beskrivning
Callebaut's vita chokladknappar Velvet är en mjuk, krämig vit choklad med en hint av sötma. Ideal för att skapa praliner, chokladbars och andra chokladkreationer eller dekorera kakor, muffins och tårtor. Den vita chokladen färgar du enkelt med chokladfärg.
- Förvaring: Torr och luktfri miljö, 12-20°C.
- Innehåll: 2,5 kg
- 66 % kakao
- Viskositet: 3 droppar
Temperaturskillnader kan göra att vissa chokladknappar smälter under transport och lagring. De kan fortfarande användas, men knapparna återfår inte sin ursprungliga form.
Ingredienser
Ingredienser: Vit choklad (kakao minst 33,1%), socker, kakaosmör (34,5%), MJÖLKpulver, emugleringsmedel (SOJAlecitin), naturlig vaniljpulver. Denna produkt är Kosher miljöcertifierad. www.lyckasmedmat.se
Beskrivning
Viskositet choklad | Viskositet innebär hur trögflytande chokladen är. Ju högre viskositet desto mer trögflytande. På chokladförpackningen anges viskositet oftast i droppar. Läs mer om viskositet här! |
Temperera choklad | Temperera chokladen för att få den hårdare och glansigare. Lär dig mer om att temperera choklad. |
Referens | W3-E4-U71 |
Kategorier | Choklad, Chokladfärger, Vit choklad |